logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

1.kolo FK Znojmo DÍVKY -  FK Znojmo kluci   1:4 (1:2)

1.kolo FK Znojmo DÍVKY - FK Znojmo kluci 1:4 (1:2)

Gól: Kučerová

V pondělí 26.8.2019 odehrály děvčata našeho klubu své první utkání v kategorii mladší žáci  8+1 .

Sestava a hodnocení utkání

 

Poprvé se děvčata postavily na velkém hřišti proti týmu kluků z FK ZNOJMO. Děvčata přišla podpořit bývalá hráčka našeho klubu a nynější hráčka Juventusu   ANDREA STAŠKOVÁ . Před tím to zápase měli děvčata už v nohách náročný víkend ,kdy se zúčastnily turnaje v Miroslavi a další den odehrály některá děvčata zápasy okresních přípravek.Třetí herní den už byla znát na děvčatech únava.

Sestava

Langmannová - Arndt, Suchá, Kučerová, Košická, Kapaňová, Sáblíková, Urbánková, Čaňková P.,Veselá,  Marečková, Čechová,  Čaňková K., Sklenářová, Pauwová, Martínková.

Děvčata vstoupily do zápasu s velkou chutí ,hrály pěkný kombinační fotbal ,ale ve finálním zakončení už jim chyběly síly. Hra byla ze začátku vyrovnaná a děvčata plnily vše co jsme jim před zápasem řekli. V tomto zápase jsme přes zranění gólmanky Julie Lavingrové museli nasadit jednu z hráček .Do brány se postavila Gabriela Langmannová a vedla si velmi dobře. Kluci si děvčata bedlivě hlídali , ale o to byly holky více aktivní a nahrávaly si .První gól jsme dostali po naší chybě ,kdy jsme v obraně nepokryli střílejícího hráče. Holky ale zbraně nesložily a bojovaly dál.Krásnou nahrávku mezi hráče poslala Janča Veselá a naše útočnice Zuzka Kučerová s přehledem zakončila . Pak už holkám trošku docházely síly .Náročný víkend se na některých hráčkách podepsal a stejně tak i horko .V zadních řadách musíme pochválit Báru Sáblíkovou , Lucii Kapaňovou , Káju Urbánkovou. Mile nás překvapil výkon Karolínky Košické ,která byla velmi aktivní v záloze a její výkon se posouvá směrem vzhůru. Výborně odmakané záložní řady v podání Kiki Čaňkové ,Janči Veselé a Denči Marečkové - holky podávají vždy svůj výborný výkon. V útočných řadách pak musíme vyzvednout novou hráčku Terezku Sklenářovou a našeho benjamínka Kačenku Čechovou a samozřejmě střelkyni Zuzku  Kučerovou.

Nejvíce nás trenéry těší že holky umí makat až do konce a nevynechají jedinný souboj. I když prohrály ,pro nás jsou stejně vítězky po herní stránce ,předvedly pěkný fotbal.

Rodičům děkujeme za dovoz hráček a za výbornou kulisu na tribuně !!!!!

Trenéři : Kučma ,Veselá ,zdravotnice Liduška Škrabalová.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři