logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

6.kolo FK Znojmo dívky - FK Znojmo kluci 4:3 (2:3)

6.kolo FK Znojmo dívky - FK Znojmo kluci 4:3 (2:3)

Góly: Sáblíková 4

Ve středu 2.10.2019 odehráli děvčata z FK Znojmo odložené utkání z neděle proti týmu kluků z FK Znojmo.

Sestava a hodnocení utkání

 Nominace:  Lavingrová , Garčinská -Arndt , Suchá , Kučerová , Košická , Sáblíková , Čaňková P. , Urbánková , Veselá , Marečková , Čechová , Čaňková K. , Sklenářová , Doválelová .

Úvod tohoto zápasu holky moc nezvládly .Hned v prvních 8 minutách jsme po chybách v obraně dostali dva rychlé góly,kdy jsme nepohlídali odražené míče od gólmanky. Holky ale jak je jejich prioritou zápas nikdy nevzdávají ani za nepříznivého skóre . Týmové derby nabralo úplně jiné otáčky když ze záložní řady poslala míč na kapitánku Báru Sáblíkovou  Janča Veselá a ta už jen přesně mířila a snížila skóre na 1:2. Kluci ale opět využili naší nepozornosti a zase nám odskočili o dva góly. Stav byl 1:3 pro kluky.  Holky to ale nezlomilo  a začaly hrát neuvěřitelný fotbal. Netrvalo dlouho a stejně jako první akce, přesnou přihrávku od Janči Veselé zpracovala Bára Sáblíková a zvýšila na 2:3.  Tímto výsledkem skončil první poločas.

Druhý poločas holky vlétly na hřiště s cílem kluky porazit. Nepustily kluky k míči a držely opravdu dobré tempo. Ve druhé půli už skórovaly jen děvčata. Opět se opakovala akce  z předešlých gólů kdy opět měla míč na kopačce po centru ze zálohy naše kapitánka Bára a i tentokrát mířila přesně. Stav se srovnal na 3:3 a na hřišti se odehrávali nevídané věci.Holky tak moc chtěly dnes vyhrát a touha po vítězství je táhla dál. Kluci vymýšlely vše možné, ale holky  se nevzdávají a jdou si za svým. Poslední gól dala  po krásné akci na jeden dotek v podání Suchá- Veselá- Sáblíková opět a to už dnes po čtvrté Bára Sáblíková. Do konce zápasu už holky klukům nedovolily  ohrozit naši branku a zápas dotáhly do vítězného konce. Dnes musíme pochválit gólmanky  Julču Lavingrovou, která dnes předvedla vynikající výkon a Terezku Garčinskou, která měla dnes premiéru v mladších žácích. Podržely svůj tým za každých situací. V záloze  dnes výborně odmakaly Veselá ,Marečková a Sklenářová,Čechová. V pozici stoperky dnes bezchybně  odehrála Kiki Čaňková. Premiéru dnes měla i Terezka Doválelová , která dnes také odehrála výborně za každé situace a byla velmi platnou hráčkou na hřišti.  Dnes ale nejlepší hráčkou byla kapitánka Bára Sáblíková , která dnes měla střelecký den a dovedla svůj tým k vítězství.  Podpořit nás byla i naše hráčka Gabča Langmannová  ,která je teď na delší dobu nemocná ,ale holky přišla podpořit o berlí a dodala jim  hodně odvahy a holky hrály také pro ni . Jsme jedna velká fotbalová rodina a hrajeme jedna za druhou. Gábině přejeme brzské uzdravení , aby se opět mohla postavit s námi na hřiště a zažívat fotbal s námi. Zatím ji určitě rádi uvidíme aspoň s námi na lavičce  při zápasech, kde bude mít své čestné místo :-D.

Musíme pochválit dnes celý tým ,který dnes táhl za jeden provaz a do jedné hráčky  byl dnes lepším týmem.

Děkujeme

KUČMA  ,VESELÁ , LAVINGR , ŠMERDA.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři