logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

2.kolo halové ligy starších přípravek v Brně - dívky.

V neděli 1.12.2019 jsme odehráli druhé kolo zimní halové ligy starších přípravek na ZŠ Tuháčkova v Brně.

Sestava,výsledky a hodnocení

 

 Garčinská, Nemešová - Arndt,  Košická, Hanzelová, Hesová, Kučerová, Doválelová, Horáková, Šmerdová, Poláková, Piscová

  1. zápas  FK Znojmo oranžová - Moravská Slavia Brno 0:2  

Úvodní zápas po ránu mrazivé neděle jsme odehráli v příjemně vytopené hale ZŠ Tuháčkova proti týmu Moravské Slavie Brno, kdy už od začátku bylo vidět, že brněnští kluci se chtějí posunout v systému plovoucích skupin o patro výše. Zápas vyšel brněnským lépe, holky jim však byly důstojným soupeřem. Bohužel v útoku holky úspěšné nebyly a tak se zápas skončil naší prohrou 0:2.

  1. zápas Lokomotiva Brno - FK Znojmo oranžová  2:3 (góly: 2x Doválelová, 1x Poláková)

Do druhého nedělního zápasu nastoupily holky velmi aktivně a chtěly od začátku urvat první vítězství na zimní halové lize. Velkým nasazením, bojovností a konečně i vstřelenými góly překlopily vítězství na svoji stranu. Celý tým táhl za jeden provaz, všechny hráčky nechaly na hřišti všechno co umí. Nela Poláková pokřtila gólově své nové sálovky :) . Terka Doválelová přidala v tomto zápase dva góly k tomu a vítězství bylo naše! Po závěrečném hvizdu propukla obrovská radost holek na palubovce haly a halou se nesl vítězný pokřik holek ze Znojma.  V tu chvíli jsme ještě netušili, že to nebylo tohoto dne naposledy...

  1. zápas FK Znojmo oranžová - Řečkovice bílá 3:1 (góly:  2x Doválelová, 1x Piscová)

Do třetího zápasu opět vstoupily holky dobře, plnily si povinnosti jak v bráně, tak v obraně i útoku. Střelecky se opět dvakrát prosadila Terka Doválelová. Další branku přidala naše posila Lucka Piscová, která skvěle zapadla do našeho týmu a její výkony jsou kvalitní. Dnes se v bráně střídala Verča Nemešová s Terkou Garčinskou a obě předváděly ve všech zápasech výborné brankářské zákroky. Kluci z Řečkovic se v tomto zápase trefili pouze jednou a tak následovala opět obrovská radost holek z výhry a halou se nesl opět vítězný pokřik!

  1. zápas FK Znojmo oranžová - Březník  1:2 (gól: Horáková)

Závěrečný zápas sehrály holky proti týmu Březníku se kterým se utkaly již v minulém kole halové ligy. Dnes přijel Březník posílen a předváděl lepší výkon než v minulém kole. Holky však nechtěly prodat svoji kůži lacino. Po dvou obdržených gólech holky přidaly na obrátkách a dokonce se jim podařilo snížit. Krásně se uvolnila nejmladší členka týmu Amálka Horáková a pohotově zakončila. Bohužel se nám již nepodařilo využít dalších šancí a tak jsme poslední zápas prohráli 1:2.

Dnes musíme opět pochválit celý tým. Brankářky jsou nám velkou jistotou v zápasech. Holky v obraně, které nevypustí jediný souboj a obětují se pro tým. V útoku  se v zápasech prosadily všechny útočné dvojice. Co nás těší nejvíc, je to, že holky patří k nejvíc bojovným týmům na turnaji. A jedině to je cesta, kdy můžou být klukům vyrovnaným soupeřem!

Poděkování patří rodičům za odvoz děvčat na turnaj a za jejich fandění na zápasech!!!

Trenéři FK Kamil Lavingr a Jan Šmerda

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři