logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

7. kolo Blížkovice - FK Znojmo A 1:4 (0:2)

Góly: Balík 3x, Procházka,

Sestava a hodnocení utkání

Kotáb - Benda L., Železný P., Dufek, Slabý, Fryš, Procházka, Lehocký, Németh, Balík, Vašíček.
Náhradnící: Wrana, Morkus, Rytíř, Benda M., Samek M., Vaněk.

Řekli po utkání trenéři: Železný , Kalina

Čtvrté vítězství v řadě nás posunulo v tabulce na 4 místo. V Blížkovicích jsme sehráli kvalitní zápas a vytvořili jsme si hodně šancí. Dnes jsme je nevyužili v takovém rozsahu jako proti Jevišovicím ale i přesto jsme dali 4 góly. Úvodní dva góly vstřelil náš mladík Marek Balík, který v posledních zápasech navazuje na střeleckou formu, kterou měl v dorostu - jen tak dále Máro. Na první gól mu nahrával Martin Procházka a na druhý Martin Fryš. Druhý gól by asi vyhrál nějakou anketu, byl výstavní - střela z 25 metrů pod víko. Výsledkem 2:0 skončil první poločas. Do druhého poločasu jsme šli s tím, abychom neinkasovali a zkusili přidat 3 gól. To se nám povedlo v 55 minutě, když zkušeně si počkal v ofsajdové pasti domácích Martin Procházka a střelou k tyči dal gól na 3:0. Potom jsme ještě měli několik šancí ale domácí tým několikrát podržel brankář. V závěru utkání v 82 mintě domácí snížili na 1:3. Žádné drama už jsme nepřipustili a Mára Balík po pěkné přihrávce od Michala Wrany pojistil výsledek na konečných 4:1. Tento gól znamenal pro Marka Balíka druhý hattrick v sezóně - gratulujeme Máro.

Díky patří všem hráčům i divákům, kteří nás jeli do Blížkovic podpořit. Na zpáteční cestě v autobuse byla skvělá nálada a atmosféra.

Dnes nejlepším hráčem našeho mužstva byl Martin Fryš a velké oživení přinesl do hry výkon střídajícího Michala Wrany. Díky patří zkušeným hráčům Milanu Samkovi a Martinu Bendovi a ještě Ondrovi Rytířovi (15 let) a náhradnímu brankáři Dominiku Vaňkovi (15 let), kteří když bylo potřeba doplnit A tým, tak jeli i na venkovní zápas. Super kluci děkujem.

Další zápas zajíždíme na hřiště silného týmu z Kohoutovic, který je momentálně na druhém místě. Utkání se hraje v sobotu 26.9.2020 v 10:30. Autobus odjíždí od hřiště FK Znojmo v 8:30.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři