logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

5.kolo FK Znojmo ml.žáci - FK Dosta Bystrc 4 : 2

Góly: Železný 2, Zámostný, Šmedek.

V sobotu 12. 9. 2020 jsme se na domácím hřišti utkali v dalším kole soutěže mladších žáků se sousedem v tabulce a to týmem FC Dosta Bystrc - Kníničky.

Sestava a hodnocení

 

 Sestava 

Trčka Jiří - Pilinszki Matěj, Sekula Adam, Varga Patrik, Zámostný Ondřej, Vlček Tomáš, Šmedek Daniel, Železný David, Železná Natálie, Nguyen Tomáš, Pham Dan, Papoušek David, Ludvík Matyáš.

Před utkáním jsme klukům říkali, aby začali hrát naplno hned od začátku, protože s tím jsme měli v minulém kole problémy. Tentokrát si to ale kluci vzali k srdci a od prvních minut se snažili a nevypustili žádný souboj a odměnou jim byla vstřelená branka Želiho v 16. minutě. Do poločasu jsme ještě vstřelili další 2 góly a skóre 3:0 v náš prospěch vypadal v tu chvíli velmi příznivě, jenomže soupeř 2 minuty před koncem poločasu snížil na 3:1. O přestávce jsme klukům říkali, že jsme teprve v polovině dnešní cesty a že to bude ještě obtížné. Také to tak na začátku druhé půle vypadalo. Hosté nám prvních deset minut půjčili míč velmi zřídka a my se nedokázali dostat do nějaké souvislejší kombinace. Soupeř dokázal snížit na rozdíl jediné branky a my se začali bát o výsledek. Kluci se ale výborně povzbuzovali a za dalších 5 minut nám Želi po pěkném vysunutí od Ondry zajistil opět dvoubrankový náskok. Od té chvíle jsme výbornou poziční hrou nepouštěli soupeře k žádným šancím a když už se tam někdo dostal, tak to Matěj na pozici posledního vyřešil.

Trenéři Leoš Ludvík, Petr Železný, asistent Patrik Pilinszki.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři