logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

21. kolo Přímětice - FK Znojmo A 4:4 (3:1)

21. kolo Přímětice - FK Znojmo A 4:4 (3:1)

Góly:  Balík, Vašíček, Železný P., Németh,

Sestava a hodnocení zápasu

Polepil – Havliš, Železný, Krontorád Marek, Dufek, Németh, Blažíček, Procházka, Lehocký, - Vašíček, Balík,

Střídání: Krontorád Martin, Fryš, Poláček, Vaněk, 

Komentář

Vstup do utkání jsme měli aktivní a hned ve 3 minutě jsme si vytvořili velkou šanci po centru Dufka zahodil  gólovku Németh. V 5 minutě další slibná šance, ale opět jsme neproměnili. V 8 minutě jsme se už radovali z gólu. Na krásný centr z levé strany od Dufka se ve skluzu trefil Balík 0:1. I nadále jsme byli aktivní. Ovšem v 15. minutě domácí srovnali střelou z poza vápna 1:1. V téže minutě musel kvůli zranění střídat kapitán týmu Procházka. O tři minuty později se střelou z 20. metrů trefil domácí kapitán Hazucha, když se jeho střela odrazila na nerovném terénu pod břevno 2:1. Na tabuli svítila 25 minuta a po souboji Dufka s Hazuchou ukázal sudí na značku pokutového kopu. Domácí exekutor Papoušek se nemýlil 3:1. Po této hrozivé desetiminutovce jsme se jen těžko dostávali zpět do hry. Domácí měli tlak a řadu rohových kopů, při kterých jsme měli velké štěstí, že jsme neinkasovali. V této části zápasu nás podržel  Polepil v brance. Z velmi hluché pasáže jsme se dostali, až ve 40 minutě kdy měl na hlavě snížení Petr Železný, ale nedal. V poslední minutě první půle měl také šanci hlavou Fryš, ovšem také neproměnil.

Druhý poločas jsme začali aktivně. V 55. miunutě zahrozil tvrdou střelou Németh. Ten samý hráč měl o dvě minuty později další velkou šanci, tentokrát hlavou, ale stav utkání se nezměnil. Domácí už ve druhé půli nebyli tak aktivní. Hráli ze zajištěné obrany a čekali na svoji šanci. V 69. minutě vychytal domácím tutovku Polepil. V 71. minutě se dostal do další šance Németh, ale koncovka byla stále žalostná. K velkému obratu zavelel v 75. minutě Vašíček, který chytrým lobem snížil stav utkání na 3:2. O tři minuty později vyrovnal kapitán týmu Železný, který se dobře zorientoval ve vápně a z otočky uklidil míč za tyč 3:3. V této fázi zápasu nevěděli domácí, kde jim hlava stojí. Další obrovskou šanci zahodil po krásném centru Vašíčka hlavou opět Németh. Svoji střeleckou smůlu protrhl Nemeth až v 86. minutě kdy parádní střelou pod břevno poslal náš tým do vedení 3:4. Euforie byla obrovská. Škoda že nevydržela dlouho. Domácím se z ojedinělé šance v 88. minutě po centru do vápna podařilo vyrovnat na konečných 4:4.

Hodnocení

Milan Samek

Vstup do zápasu jsme dnes měli velmi dobrý, škoda že se ujala jen jedna střela. V rozmezí 15. až 25. minuty jsme 3x inkasovali a nevypadalo to s námi dobře. Štěstí bylo, že jsme neinkasovali další branky po rohových kopech. I přes špatnou pasáž jsme si dokázali vytvářet šance, ale bohužel jsme je nedokázali gólově vyřešit. Poločas nám pak pomohl k tomu abychom si řekli co chceme hrát druhou půlku.  Jsem moc rád, že kluci ukázali charakter, vnitřní sílů a zápas dokázali otočit. Škoda jen, že jsme vedení neudrželi do konce zápasu.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři