logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

3. kolo - Bantice - FK Znojmo C - 1:5 (0:3)

3. kolo - Bantice - FK Znojmo C - 1:5 (0:3)

Góly:  2x Gavelčík, 2x Rolník, Németh.

Sestava: Vaněk - Duhajský, Kostík, Svoboda, Benda - Mossmer, Kubále, Rolník, Doválel - Pěnkava, Gavelčík.

Náhradníci: Stýblo, Ondra, Železný Milan ml. Morkus, Németh.

Naše první utkání po dlouhé pauze se od začátku dařilo. V úmorném vedru jsme sice cestou na hřiště někteří zabloudili na vedlejší koupaliště, kde se bylo na co dívat, ale i tak se nakonec všichni dostali na hřiště a už v 6 minutě se nám podařilo Gavošem skórovat. Soupeř měl po sobotním posvícení (hodech) trošku problémy s pohybem (sem tam se zakoplo...) a hlavně s dechem - z každého druhého to zavánělo sobotními kořalkami (fernet, čert, rum a vanilková). Hřiště na první pohled vypadalo dobře, ale ve skutečnosti jsme zjistili, že by v Banticích potřebovalo zásah Ladi Berky a jeho čety. Balony odskakovaly jako v Konicích, tak že Honza Mossmer se cítil jako doma. Do poločasu jsme stihli dát ještě další dva góly a do šaten se šlo za příznivého stavu 3:0 pro nás.

O poločase jsme se šli opět kolem vedlejšího koupaliště zchladit do šatny a shodli jsme se, že bychom se na Bantické koupaliště měli vypravit i jindy než při zápase. Ve druhé půli jsme si řekli (jako tradičně), že bychom měli dát jistícího góla. Bylo tomu však naopak a soupeř se lehce zvedl, když se mu podařilo vsítit (trochu se štěstím) branku. Ale jak se říká "povolíš - přitáhneš". Lehce jsme prostřídali a zase přitáhli. Přesněji řečeno jsme vstřelili další dva góly a bylo vymalováno. Poslední gól vstřelil Nemo a opravdu se mu vydařil. Po dlouhém centru těsně za hranici velkého vápna balon uklidil do šibenice přímo ze vzduchu a řekl si o zpětnou nominaci do áčka ;-)

Na závěr chci poděkovat všem, kteří nám pomohli dát sestavu nějak dohromady, protože velká část kádru si užívala na dovolené (Klaška Maledivy, Pavelka Benátky, Karlos Kuba atd...). Termíny těchto utkání (polovina srpna) dává na OFS Znojmo asi dohromady nějaký odborník. Přitom v polovině října už budeme mít odehráno vše a budeme si asi domlouvat nějaké přáteláky. To je tak složité poslat jeden hromadný mail a posunout tyto letní zápasy na říjen? Navíc hrát fotbal v těchto vedrech je na infarkt.

Teo

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři