logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

14. kolo - FK Znojmo C - Bantice 9:1 (6:0)

14. kolo - FK Znojmo C - Bantice 9:1 (6:0)

Góly: Rolník - 4x, Pěnkava, Paul, Vecheta, Poláček, Kubále

Sestava:

Svoboda - Pitour, Kostík, Kalina, Poláček - Doválel, Samek M., Rolník, Kafka Jan - Pěnkava, Paul (C)
Náhradníci: Duhajský, Dočekal, Benda, Stýblo, Vecheta, Mössmer, Kubále.

Dnes nám začala jarní sezóna. Teploty venku se sice blížily k nule, ale s tím si poradila naše lékárnička, kde je vždy něco na zahřátí připraveno. Počet hráčů dnes převyšoval počet diváků. Škoda, že nám to takhle nedrží celou sezónu. Vzhledem k tomu, že máme většinu hráčů univerzálních bylo těžké sestavit takovou sestavu, aby se někdo neurazil, že nehraje nebo že nehraje na svém postu. Ale očividně se to nakonec podařilo, protože jsme měli od začátku hru pod kontrolou a brzy jsme vstřelili první branku. V 8. minutě se trefil Rolňas a ten den to nebyla jeho poslední branka. Následně se trefil ještě ve 14., 27. a v 38. minutě. Mezi čistý hattrick se mu nevhodně vmísil Pěna, který se trefil ve 24. minutě. Do poločasu se ještě trefil náš dnešní kapitán Ruda Paul – nová posila klubu. Přestupní částka nebyla zveřejněna, ale údajně to bylo drahé. Bohužel se hned v první polovině poločasu ozvalo nepříjemné podezření na vyskočený kyčelní kloub Michala Kostíka. To se také po zápase potvrdilo. Po několika pivech a jiných pochutinách se Michal rozhodl navštívit krásy znojemské pohotovosti, kde mu následně diagnózu potvrdili a vyfasoval berle. To byl ale problém, protože Michal přijel na pohotovost na kole a tak cesta domů znamenala nepříjemnou překážku na štangli kola. Cestu ovšem přežil, jinak by o tom nemohl vyprávět.

Ve druhém poločase jsme za stavu 6:0 chtěli nechat zahrát zbytek mančaftu, který se do té doby na lavici náhradníků krmil pochutinami z lékárničky, a tak se postupně všichni dostali na plac. Následovali ještě naše tři vstřelené góly a nebylo daleko, abychom po delší době "nestrhali" naše počítadlo, které je jen do devíti. Soupeř sem tam zahrozil. Jednou se mu podařilo tak dobře zaútočit, že z toho byla penalta, ale Hans v brance ji zlikvidoval. Jedenkrát se přece jen podařilo soupeři skórovat, a tak byl celkový stav po 90 minutách 9:1.

Nutno podotknout, že výsledek dnešního zápasu nám hodně ulehčil soupeř. I tak je dobré zmínit, že náš věkový průměr byl dnes přes 44 let a hrálo celkem 6 hráčů, kteří mají (nebo letos oslaví) 50. let. Tak hlavně, ať nám to vydrží ;-)

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři