logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

6.kolo  FK Znojmo  dorost ml.  - RAFK  5:4 (4:2)

Góly  - 6. Tejkal Ivo, 28. Truhlář Matěj, 39. Tejkal Ivo, 44. Baran Ondřej, 58. Tejkal Ivo

Sestava a hodnocení utkání

 

  1. 9. 2021 13:00

I.třída dorostu skupina B

Oblekovice , 30 diváků | Rozhodčí: Rodinger Hyne

Sestava

Buchtela David, Jedlička Filip, Svoboda Petr, Lukáš Dyml, Poláček Patrik, Hellinger Jaroslav [K], Mikulášek Jakub, Baran Ondřej, Koukal Miroslav, Balada David, Gazcio David

NÁHRADNÍCI:

Tejkal Ivo, Škubal Jakub, Rytíř Ondřej, Nguyen Martin, Vystrčil Jan, Truhlář Matěj,

Hodnocení utkání:

Vydařená sobota, takto by se dalo jednoduše ohodnotit sobotní dvojzápas našich obou týmů dorostu. Pro tento tým první vítězství na domácím hřišti. I přes množství zranění a nemocí se nám podařilo poskládat vítěznou sestavu, základ z minulého utkání doplnil Patrik Poláček, a po zranění vracející se Ivo Tejkal. Tentokrát jsme byli my první, kdo vstřelil branku a také kdo od začátku měl větší převahu. Především díky dobře fungující obraně, nutno dodat skvěle do ní zapadl Patrik Poláček, se nám dařilo eliminovat nebezpečné výpady soupeře. Přesto byl dobře hrající tým RAFK nebezpečný a dokázal vždy stav hry dotahovat. Po dorážce Matěje Truhláře a další brance Ivo Tejkala, se ještě brankově prosadil Ondra Baran-krásnou střelou z velkého vápna. Stav poločasu byl 4:2.

V druhé polovině utkání jsme měli cíl skóre zvýšit a jednoznačně zápas rozhodnout, bohužel i po našich chybách se ze hry stalo obrovské drama. V 54. minutě byl stav 4:3, o další 4 minuty rozdílový hráč Ivo Tejkal zvýšil na 5:3, za další 4 minuty branka soupeře 5:4. Závěr zápasu jsme už vše podřídili obraně, přesto jsme jen díky obrovskému štěstí branku nedostali. V posledních vteřinách, jsme mohli vstřelit poslední gól. Z brejku Kuby Mikuláška a po přihrávce před odkrytou bránu, trefil Matěj Truhlář pouze tyč soupeřovy branky.

Trenéři: Svoboda Petr 

Hodnocení trenéra:

První body z domácího utkání - obrovské drama do konce. Minule jsem psal:“ Přestat vyrábět hloupé chyby a začít dávat branky do soupeřovi sítě“. Zlepšeným poměrem Góly/chyby se to projevilo na výsledku. Obrovsky důležité pro další zápasy, které nás čekají. Potvrdilo se, že body budeme sbírat především na našem hřišti.

Výborně hráli Patrik Poláček a střelec hattricku Ivo Tejkal. Pochvala patří ale i všem hráčům, kteří se  zápas odehráli. Do dalších bojů pořád ale platí DŮRAZ, soupeře to musí bolet a měl by pocítit, že se s námi utkat nebude „zadarmo“.

Tak ať se nám to daří i v neděli 19. 9. 2021 13:30 v Střelicích !

vypracoval:

Svoboda Petr

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři