logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

9.kolo TJ Prosiměřice - FK Znojmo ml.dorost  5:1 (3:0)

Gól - 56. Tejkal Ivo

Sestava a hodnocení utkání

 

  1. 10. 2021 12:45

I.třída dorostu skupina B

Oblekovice , 45 diváků |

SESTAVA:

Buchtela David, Jedlička Filip, Gazcio David, Dyml Lukáš[K], Balada David, Baran Ondřej, Koukal Miroslav, Tadeáš Lichevník, Vystrčil Jan, Nguyen Martin, Tejkal Ivo

NÁHRADNÍCI:

Svoboda Petr, Mikulášek Jakub, Truhlář Matěj, Hlávka Ondřej

Hodnocení utkání:

Po nemoci se vrátil do brány David, sestava až na pár změn zůstala téměř stejná jako v minulém zápase. Sestava stejná, ale výkon už jsme nezopakovali. Bohužel, protože tým Prosiměřic i přes aktuální postavení v tabulce, jsme měli porazit. Jednoznačně ! Za minulé utkání byla chvála ale teď spíše kritika a pokora. Je potřeba se také naučit zápasy vybojovat nasazením a větší vůlí a třeba i fotbalovou šikovností. Toto nám nejvíce scházelo. A také proměňovat vyložené šance (Ivo, Petr, Matěj). Pravdou je, že po zranění Lukáše, bylo potřeba přeskupit obranou řadu a možná i proto jsme dostali celkem laciné góly. V druhé půli jsme soupeře jednoznačně přehrávali, a gól visel ve vzduchu. V této fázi zápasu se utkání lámalo, a byli jsme jen kousek od toho, abychom vývoj a výsledek zápasu otočili. Škoda, nedáš-dostaneš, tak se i stalo a to po chybě v 71 a nakonec i v 90 minutě. Zkrátka se nedařilo nikomu a není vůbec za co chválit.

Trenéři: Rytíř Hynek, Svoboda Petr

Hodnocení trenéra:

Je potřeba se naučit, že některá utkání je musíme uhrát větším nasazením a silou v osobních soubojích, hlavně proti starším hráčům. Musíme se naučit podávat vyrovnané výkony a to jak doma tak také začít vozit body z venkovních hřišť. Jediné pozitivum bylo to, že již jsme měli k dispozici nováčka týmu, Ondru Hlávku, který se po několika trénincích už bude zapojovat do zápasového rytmu.  V příštím zápase  nás čeká těžká práce, kdy se můžeme „vytáhnout“ na lídra tabulky, tým z Pohořelic, který ještě neprohrál a dostal pouze 7 branek.

vypracoval:

Svoboda Petr

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři