logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

11.kolo Pálava Mikulov - FK Zojmo ml.dorost 4:6 (3:1)

Góly - 42. Svoboda Petr, 58. Dyml Lukáš, 66. Nguyen David, 70. Lustig Adam, 76. Dítě Jiří, 90. Truhlář Matěj

Sestava a hodnocení utkání

 

  1. 10. 2021 12:45

I.třída dorostu skupina B

Mikulov, 30 diváků | Rozhodčí: Hřib Daniel

SESTAVA:

Buchtela David, Jedlička Filip, Dyml Lukáš, Zezula Tomáš, Truhlář Matěj, Vystrčil Jan, Nguyen Martin, Svoboda Petr, Lustig Adam[K], Mikulášek Jakub, Škubal Jakub

NÁHRADNÍCI:

Dítě Jiří, Dominik Bence, Hlávka Ondřej

Hodnocení utkání:

Dnes nás čekal soupeř z posledního místa aktuální tabulky. Cíl byl tedy jasný. První 3 body z venku jsou pro nás povinností. Jenže. Zřejmě jsme usnuli v autobusu a zapomněli i vystoupit. Takhle totiž vypadal úvod zápasu. Až jsme si nechali dát 3 laciné branky, tak jsme se konečně začali probouzet. Ještě před pauzou jsme vstřelili první branku. Možná to kluci podcenili, možná si mysleli, že to půjde samo, ale tolik chyb a zbytečných ztrát míčů jsem od našeho mladšího dorostu snad ještě neviděl. Přes to všechno jsme si šance vytvářeli ale buď jsme netrefili bránu anebo trefovali pouze její konstrukci.

Do druhé půle jsme vstoupili s odhodláním, že takto přece nemůžeme odjet domů. V 48. minutě už byl stav 4:1, kdy po nahodilé akci soupeř šťastně nahodil míč na naši bránu. Kluky ale ani toto nepoložilo a bylo vidět, že chtějí vyhrát. V této fázi se ujal vůdčí role Matěj. Podržel míč a vytvářel spoluhráčům zajímavé situace. Ne všechny akce končily zakončením, ale měli jsme míč a převahu a udávali tempo hry. Po 2 fatálních chybách domácího brankáře (stačilo padáčkem trefit branku-Lukáš a Martin) a přesné střele Adama, bylo srovnáno. Ufffff. Dále jsme soupeře dostávali pod tlak a po jeho chybě v rozehrávce vstřelil vítěznou branku Jirka. Pálavan dál hrozil brejky a nutno zdůraznit že nás v bráně několikrát skvěle podržel David. Skvělý výkon v závěru zápasu podtrhl krásným gólem v 90. minutě Matěj, který si celou akci sám zrežíroval.

Trenéři: Svoboda Petr

Hodnocení trenéra:

Hrozný vstup do zápasu. Pokyny byly vstoupit do utkání aktivně a vstřelit rychle branku. Navázat na aktivní a agresivní styl hry z minulého týdne. Bohužel bylo vše přesně obráceně. Za stavu 4:1 jsem už nevěřil, že by k takovému obratu mohlo dojít. Absurdní chyby domácího brankáře byly zřejmě zlomovým faktorem pro další vývoj. Na konci už bylo vidět, že soupeř nestíhal fyzicky a  projevily se jeho slabší závěry utkání. Důležitá byla vůle a odhodlání a touha zvítězit. A to naši kluci měli. Tak ať takto zabojujeme i příštím zápase proti Hustopečím borci !!!

vypracoval:

Svoboda Petr

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři