logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

17.kolo FK Znojmo ml.dorost - FK Ořechov  4:0 (0:0)

Góly - 47.Procházka Marek, 52. Procházka Marek, 62. Šereda David, 68. Tejkal Ivo

Sestava a hodnocení utkání                     Foto z utkání zde

 

  1. 4. 2022 13:00

I.třída dorostu skupina B

Oblekovice , 13 diváků

Rozhodčí: Kron Dávid.

Sestava

Buchtela David(8), Košíček Jakub(9), Rybníček Vítek(10), Vystrčil Jan(8), Šereda David(8), Veselý Martin(10), Adam Lustig [K], Dítě Jiří(6), Tůma Daniel(8) Mikulášek Jakub(10)

NÁHRADNÍCI:

Procházka Marek(11), Koukal Miroslav(N), Svoboda Petr(N), Škubal Jakub(N), Truhlář Matěj(N)

Hodnocení utkání:

Druhý sobotní zápas proti silnému Ořechovu sliboval velkou výzvu pro náš mladší dorost. Dle posledního vzájemného zápasu jsme si na Ořechov věřili, byť se soupeř nachází ve vyšších patrech tabulky. I díky rannímu utkání, jsme si mohli pošetřit několik opor a využít je i na druhý zápas. Pokyny a taktika do utkání jsou pro náš pořád stejná. Nasazení, dostupování soupeře, jednoduchost, přímočarost. Chceme po hráčích, aby každého soupeře trápili bojovností a houževnatostí a donutili ho k chybám. Vůle vítězit je našim hnacím motorem.

Naše zahajovací rozehrávka a úplně první kontakt s protihráčem však znamenala stopku pro našeho kapitána Adama. Po prvním osobním souboji tekla krev, Adam musel odjet na šití a zápas pro něho skončil. Po 10 vteřinách do zápasu vstoupil Mara. Nikdo v této době ještě netušil, jaký to bude mít význam pro celkový děj a vývoj utkání.

Bylo vidět, že Ořechováci si přijeli vyhrát a asi byli i zaskočeni, protože proti nim stál úplně jiný tým než na podzim. Po vynuceném přesunutí Šeryho do středu zálohy, jsme se chvíli hledali, nicméně soupeře do vážnější šance nepouštěli. Naše neobvyklá ale spolehlivá stoperská dvojice Rybňa a Koša skvěle dirigovali celou obranu, do které se úspěšně, po zranění vrátil Honza Vystrčil. Martin Veselý zase opanoval celý střed hřiště a neúnavně vybojovával jeden míč za druhým. Naši oba útočníci čelili nepropustné obraně a sváděli těžké souboje, bohužel bez výsledku. Odehráli jsme náš nejlepší první poločas.

Stav 0:0 sliboval zajímavou a napínavou druhou půli. V kabině jsme viděli, jak si kluci věří, a chtějí zabojovat o dobrý výsledek. Ještě než jsme si stihli dopít čaj, prosadil se „killer“ Mara a vstřelil první branku. Přiznám se, že se to semlelo tak rychle, že jsem ho ani neviděl. A za další 2 minuty překvapivou střelou z velké vzdálenosti zase Mara a zase gól. Je až neuvěřitelné jak tento náš obránce odehrál všech 8 dosavadních utkání (4 za „A“ a 4 za „B“) a navíc vstřelil 5 branek!!! Zodpovědně a spolehlivě pracuje v obranné fázi a nestane se, že by mu někdo utekl nebo ho obešel. Opravdu excelentní výkon. A nebyl sám, skvěle hrál i Mič (Kuba Mikulášek), byl u všeho a všude. Takovýto výkon jsme u něho ještě neviděli.

Jde jasně vidět, že tak jak se trénuje tak pak i hraje. Toto ukázkově potvrzuje Šery, který v 62 minutě po samostatném úniku a střele rozvlnil potřetí soupeřovu síť. Rovněž David v bráně dokázal, že nula byla zasloužená, neboť se o ni zasloužil několika skvělými zákroky. Prostě zápas kdy jsme favorita k ničemu nepustili a sami vlastní hrou ho přinutili k chybám a v 68. minutě se Tejky (rovněž návrat po zranění) nekompromisně postaral o 4 gól. Tak toto byla parádní jízda pánové.

Trenéři: Svoboda Petr, Hynek Rytíř, Samek Milan

Hodnocení trenéra:

Vysoce vyspělý výkon po celý zápas, jak takticky tak i fyzicky jsme byli lepší a zaslouženě vyhráli. Pochvala pro celý tým včetně gólmana (první nula), ale hlavně standing ovation všech trenérů pro Maru Procházku !!!  Maro gratulujeme k výkonu!!! Tento výkon musíme potvrdit i na adrese Tasovice 193, což je náš další soupeř, který je aktuálně na 3 místě průběžné tabulky.

Hraje se v neděli 17. 4. 2022 13:15

vypracoval:

Svoboda Petr

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři