logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

26.kolo Hustopeče – FK Znojmo ml.dor 3:2 (3:0)

26.kolo Hustopeče – FK Znojmo ml.dor 3:2 (3:0)

STŘELCI: 58. Beno Jakub, 79. Šereda David

SEsatava a hodnocení utkání                               Foto z utkání zde

 

SESTAVA:
Vítek Rybníček, Dyml Lukáš, Dítě Jiří, Šereda David, Svoboda Petr, Tůma Daniel [K], Vystrčil Jan,
Beno Jakub, Balada David, Truhlář Matěj, Buchtela David,

NÁHRADNÍCI:
 
Hodnocení utkání:
Poslední zápas této sezóny. K utkání nás odjelo 11, bez náhradníků, přesto jsme chtěli uspět. Opět stejná taktika a ve finále i stejný průběh. Vždy chceme co nejdéle udržet „0 v zadu“ ale vůbec se nám to nedaří. Naopak ze spousty jasných tutovek góly nedáváme. Tento průběh od 6. do 38. minuty znamenal 3:0. Přitom kdybychom proměnili alespoň polovinu šancí, mohli jsme dát minimálně 5 gólů do poločasu. Dnešní sestava však byla odhodlaná se s tímto nepříznivým stavem poprat. Něco jsme si řekli, prohodily gólmany a začali soupeře dostávat pod drtivý tlak. I přes další spoustu neproměněných šancí, jsme věřili, že to přijde. A taky přišlo!
V 58. minutě Petr bojoval tak „urputně“, že pak hráči hostů málem „tekla krev z nosu“, ve skutečnosti se na hřišti objevily pouze 2 červené karty :-D. Hrálo se o 10 na obou stranách. Zpětně nám toto asi pomohlo a nastartovalo nás to k velkému obratu. Nejdřív v  58. Jakub Beno, pak další červená na pronikajícího Matěje, a penalta. Věřil si na ni David Balada, avšak neproměnil a rozhodčí neuznal ani dorážku, i když asi přísně. To už jsme hráli proti 9. Ani tento vývoj kluky nezlomil, v 79. minutě střílí gól Šery, u kterého si cením, že se rozhodl s námi nakonec odcestovat i když měl úplně jiné povinosti :-D. Konec zápasu už byl o naší velké snaze a vůli, brejcích soupeře a když jsme špatně zahráli poslední roh, obrat ani remíza se nám už nepodařila.

Trenéři: Svoboda Petr, Hynek Rytíř

Hodnocení trenéra:
Dnes to bylo úplně jiné „kafe“, než v předchozích zápasech i když vývoj podobný se stejným výsledkem.
Jestliže budeme mít různou výkonost u hráčů a ještě podpořenou tréninkovou neúčastí, musí se to ubojovat vůlí a odhodláním. Nelze všechny hráče hodnotit stejně. U hráčů, kteří nemají TOP kvalitu bude hodnocení jejich výkonu jiné, než u těch nejlepších, u kterých máme úplně odlišné kvalitativní měřítko. Co ale vždy bude stejné tak vůle a odhodlání, a 100 % nasazení celého týmu.
A jen díky tomu jsme dnes odjížděli domů, sice s prohrou, ale pocitem, že jsme odvedli kus dobré práce.  za to díky MOC borcií :-D

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři