logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

1. kolo FK Znojmo starší - TJ Tatran Rousínov 5:1 (2:0)

1. kolo FK Znojmo starší - TJ Tatran Rousínov 5:1 (2:0)

Góly: Krontorád Martin 2x, Svoboda, Gazcio, Beno

Sestava a hodnocení utkání

Rybníček [C] (8) - Tejkal (7), Procházka (8), Krontorád Marek (8), Gazcio (7) - Koukal (7), Beno (8), Veselý (8), Lichevník Tadeáš (8) - Krontorád Martin (8), Svoboda (7)

Střídání: Balada (6), Truhlář (6), Jedlička (7)

V sobotu jsme přivítali na úvod nové sezóny soupeře z Rousínova. Rozhodli jsme se, že kluci si letos zahrají v 1.třídě dorostu skupinu A, kde jsou týmy převážně z okolí Brna a více prověří naše kvality. Od úvodu zápasu se naši hráči dostávali do šancí a byla na nich vidět chuť do hry. Záloha rozdávala kvalitní balóny a po několika pasech v 18. minutě po ose M. Veselý - T. Lichevník se Tadeáš z poza rohu protáhl obranou položil brankáře a střelu mířící podél opuštěné brány proměnil v gól P. Svoboda 1:0. Do poločasu se prosadil ještě  v 31. minutě Martin Krontorád po asistenci Kuby Bena 2:0. Po pauze soupeř přidal na pohybu a několikrát prověřil naši obranu v četně brankáře. Chtělo to uklidňující třetí gól a ten taky přišel a parádní. V 63. minutě jsme zahrávali přímý kop, k míči se postavil Beno a z nacvičeného signálu poslal  místo střely do vápna přihrávku na Gazcio a ten překonal bezmocného brankáře 3:0. Tato branka definitivně soupeře zlomila. V 67. minutě se dále důrazem prosadil svým druhým golem Martin Krontorád. V 77. minutě připravil pro diváky Kuba Beno pátý gól nádhernou střelou z 30 metrů, jak se říká nevíš co z balonem tak vystřel, asistence Bali 5:0. V závěru zápasu jsme dovolili soupeři vstřelit v 90. minutě čestnou branku. Především první půle byla z naší strany velmi kvalitní a bylo vidět, že kluci nic ze svých dovedností nezapomněli. Další dva zápasy odehrajeme na hřištích soupeře kdy budeme zajíždět do Pozořic a poté Šlapanic, takže doma se představíme opět až v neděli 29.8.2021 v 10:15 hodin.

Trenéři: Samek, Rytíř, Svoboda

Řekli po utkání

První kolo našeho týmu se nám povedlo nejen výsledkově, ale i herně. Byli jsme aktivní, byla vidět chuť do hry. Spokojeni jsme i s herními prvky, hlavně proto že jsme v letní přípravě neměli tolik herního vytížení.  Potěšeni jsme i střeleckou produktivitou. Většina našich branek  padla po pěkných individuálních akcích.

Milan Samek

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři