logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

5.kolo FK Drnovice - FK Znojmo dorost st. 9:0 (4:0)

 

Sestava a hodnocení zápasu:      foto z utkání zde

 

Rybníček [C] (3) - Procházka (3), Košíček (3), Krontorád Marek (3), Gazcio (2) - Lichevník T. (4), Beno (3), Veselý (3), Koukal (2) - Krontorád Martin (3), Rytíř (3)

Střídání: Dítě (3), Balada (4), Truhlář (3)

Tento víkend jsme zajížděli k lídrovi soutěže do Drnovic, vesměs každému soupeři nadělili desítku, a tak jsme se na zápas obzvlášť těšili a věřili že náš tým Drnky fotbalově prověří. No jak je již vidět z výsledku, Drnky prověřili nás. Zápas začal ve vysokém tempu z obou stran a vypadalo to na kvalitní zápas. Postupně nás domácí začali velmi dobře dostupovat a eliminovat naší kombinační hru, přičemž nás v 7. minutě donutili k chybě a bylo 1:0. Hned po rozehře obdobná situace 8. minuta a bylo 2:0. Z této sprchy jsme se jen těžko zvedali domácí byli ve všem o krok napřed a tak do poločasu přidali v 19 a 23. minutě na poločasových 4:0. Něco málo jsme si také vytvořili, ale takové loženky jako měl soupeř nikoli. Po přestávce jsme chtěli ještě zápas zdramatizovat, domácí ovšem hned ve 48 a 49. minutě zvýšili náskok na 6:0. A byli jsme zase na ručník. Připadalo nám ,že mi hrajeme a soupeř střílí góly. V 64 a 65. minutě přišla další dvougólová pasáž 8:0. Z novu jsme si vypracovali nějakou šancičku, ale na konečných 9:0 dal v 80. minutě znovu nejlepší střelec soutěže z Drnovic. Klukům nelze upřít snahu, ale dnes se z našeho týmu nikomu nedařilo podle představ a nikdo se nezvedl z průměru. V držení míče jsme byli na výši, ale následných nepřesných přihrávek bylo dnes mnoho a tímto se naše jediné pozitivum ztrácelo, soupeř si vždy počkal na naši špatnou přihrávku a následný přechod do útoku měli fotbalově smrtící. Znovu byl velký rozdíl v osobních soubojích, tam se to láme a mi se na to musíme prostě zvyknout, že v brněnské skupině I.A třídy nikdo neuhne a nepovolí ať už prohrává nebo vyhrává. Také dnes bylo jasně vidět, jak po gólu ztratíme koncentraci, čtyřikrát po dvou gólech to jasně ukazuje, tak že to budou hlavní dva ukazatele na kterých musíme bezpodmínečně zapracovat abychom se vrátili do fotbalové pohody, neboť víme že naši borci fotbal přece hrát umí! V sobotu 11.9.2021 nás mohou o tom přesvědčit na domácí půdě přivítáme tým FC Svratka B.

Trenéři: Samek Milan, Rytíř Hynek

Hodnocení

Zápas se mi hodnotí po debaklu velmi těžce. Dnes jsme jako tým i jednotlivci jednoznačně zklamali. Soupeř nás předčil úplně ve všech fotbalových dovednostech a zcela zaslouženě vyhrál.  Nám se vůbec nepovedl  vstup do utkání a ani vstup do druhého poločasů. V první půli to bylo ji ž 7 minutě 2:0 a ve 23 už 4:0. To mělo samozřejmě obrovský vliv na náš další výkon. Následně se hra trochu vyrovnala a i my měli náznaky šancí, ale v koncovce jsme byli málo důrazní a přesní.  Domácí byli v osobních soubojích  1 na 1 daleko důraznější,  v přechodu do útočné fáze daleko přímočařejší,navíc přesnější v kombinaci a v koncovce neomylní. V naší hře bylo naopak hodně nepřesností, hráli jsme hodně do šířky a zdlouhavě navíc jsme kazili jednoduché míče, chyběla větší nabídka do kombinace. Ve druhé půli jsme chtěli vsítit gól a dostat se zpět do utkání, ale bohužel v rozmezí první pětiminutovky jsme po hrubých individuálních chybách 2x inkasovali a utkání tak bylo rozhodnuto. V závěru utkání jsme už jen čekali, až rozhodčí ukončí naše trápení.  Soupeři musíme určitě pogratulovat k jasnému a zaslouženému vítězství, pro které si domácí šli od první minuty. Naopak všichni naši hráči se budou muset vrátit zpět k poctivé práci, bojovnosti, koncentraci, zodpovědnosti a obětavosti pro tým.

Milan Samek

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři