logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

20.kolo Starších a mladších žáků

V sobotu 30. 4. pokračovala 20. kolem krajská soutěž mladších a starších žáků. Tentokrát jsme na našem hřišti přivítali celek RDR Akademie.

Sestavy, výsledky a hodnocení

 

Mladší žáci


Sestava: Ludvík - Kubále, Brzobohatý, Železný, Beno, Sekula, Pham, Vyorálek, Ralenovský, Nguyen, Herkus, Maleček, Pilinszki.

FK Znojmo  -  RDR Akademie              6 : 0    Góly: Nguyen 3, Železný, Vyorálek, Ludvík.

Dnes jsme nastoupili proti poslednímu týmu soutěže. Již ve 3. minutě jsme se prosadili a šli do vedení. Do poločasu jsme přidali další dvě branky. Obrana dnes pracoval dobře a odebírala soupeři míče hned v zárodku jejich snahy o útok na naši bránu. I přes vysoký počet vstřelených branek jsme se dnes trápili finální nahrávkou. Spoustu situací jsme moc pěkně řešili po lajně, ale v konečné fázi jsme naší nepřesností nedokázali spoustu akcí dotáhnout do gólového konce. 

Starší žáci

Sestava: Kaidl, Ludvík - Sýkora, Nguyen Petr, Záhora, Matoušek, Pilinszki, Phung, Brázda, Sekula, Nguyen Tomáš, Horecký, Železný, Wrana, Beno.

FK Znojmo  -  FC Dosta Bystrc              3 : 1    Góly: Železný, Záhora, Sýkora.

I starší žáci měli dnes za soupeře poslední tým tabulky. Po jednozápasové absenci se dnes k týmu opět připojil kapitán Maty. Začátek zápasu napověděl, že to dnes nebude až tak jednoduché, jak si možná kluci mysleli. Je pravda, že míč na kopačkách jsme měli více my, ale chvílemi jsme si sami překáželi na hřišti. Soupeř se hodně stáhl a my nebyli schopni vymyslet jak touto defenzívou projít. Skóre otevřel v 10. minutě Dava, ale hned o minutu přišla studená sprcha, kdy soupeř z brejku vyrovnal a do konce poločasu se už skóre nezměnilo. O přestávce jsme si jen řekli, že budeme hrát dál naši hru, že se další šance určitě dostaví. A hned od prvních minut druhého poločasu jsme soupeře zatlačili a odměnou byl gól Radka ( který se mimochodem také vrátil po zranění ). Utkání jsme již měli pod kontrolou a soupeře k ničemu ve druhé půli nepustili. V 54. minutě pečetil naše vítězství kapitán Maty a zápas se v poklidu dohrál.

Leoš Ludvík

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři