logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

5.kolo Ligy dívek mladších a starších žákyň

V sobotu 2.10.2021 zajížděly naše děvčata do Uherského Hradiště  na hřiště týmu 1.FC Slovácko.

Sestava, výsledky a hodnocení utkání

 

Starší žákyně

FK ZNOJMO : 1.FC SLOVÁCKO   2:10  (1:6)   

Góly:  Šišláková , Železná

Dnes čekal děvčata těžký zápas proti zkušenému Slovácku. Do zápasu jsme vstoupily velmi dobře. Hned ve druhé minutě po vybojovaném rohovém kopu se prosadila Karolína Šišláková. Vypadalo to že děvčata  se budou chtít o výsledek poprat.

Opak byl ale pravdou . Do 15 minuty se šance přelévaly z jedné strany na druhou ,pak ale přišla naše první chyba a  skóre bylo srovnáno. Pak už jsme dělali jednu chybu za druhou. Záloha jako by se ztratila ze hřiště a my nebyli schopni dostat se k míči. Nechávali jsme hráčkám Slovácka příliš prostoru na jejich hru. V prvním poločase jsme si dali i vlastní odražené góly.

 Po poločase jsme děvčata nabádali k většímu důrazu a zodpovědnosti. Holky se ale nemohli dostat do šancí .Druhý poločas byl už sice odehraný lépe ale Slovácko už nás k žádné hře nepustilo. Ke konci zápasu se ještě první trefou ve starších žákyních zapsala Natálie Železná. Útočnice dnes moc prostoru nedostaly. O výsledku už ale bylo rozhodnuto.

Dnes se holkám nedařilo ,nedostupovaly soupeřky , neplnily pokyny tak jak měli a mrzí nás přístup některých hráček ke hře.

Pochválit musíme dnes Katku Čechovou která na pozici stoperky odvádí skvělou práci. V záloze dnes  mile překvapila Lucka Piscová ,která jako jediná dnes nedala soupeřkám kousek prostoru . 

Rodičům děkujeme za fandění !!!!

Trenéři Kučma ,Veselá.

Mladší žákyně

FK ZNOJMO : 1.FC SLOVÁCKO   2:7  (1:2) 

Góly:  Kučerová 2

Mladší žákyně  vstoupily do zápasu hodně nepozorně a hned v první minutě po chybě gólmanky jsme dostali první gól. Síly vypadaly vyrovnaně  ale jako by se opakoval zápas starších žákyň. Za nás se dvakrát trefila Zuzka Kučerová. Jinak zápas  byl z naší strany plný chyb. Na poslední chvíli se nám omluvily 2 hráčky a tak byl i nedostatek hráček. Některé během zápasu měli zranění a síly  hrajícím hráčkám přestaly stačit .Dostaly jsme hodně laciné góly. Chyby v obraně a v  záloze, nepozornost hráček a nedůraz   trestaly soupeřky gólem.

Nejlepší hráčkou byla opět Kačka Čechová ,která odehrála celé utkání starších žákyň a pak i mladších. V útoku pak patří pochvala Zuzce Kučerové za její bojovnost. 

Trenéři Kučma ,Pisca.

Dnes se ani jednomu týmu nedařilo. Oproti minulému zápasu s Baníkem holky nepředvedly žádnou bojovnost ,možná se projevila i únava z úterního zápasu. Hra některých hráček nás ale zklamala. Dnes byly soupeřky jasně lepším týmem a zaslouženě vyhrály.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři