logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

9.kolo dívčí ligy mladší a starší žákyně

Ve čtvrtek 28.10.2021 odehrála naše děvčata 9. kolo dívčí ligy doma proti týmu Sigma Olomouc.

Mladší žákyně:

Sestava: Garčinská - Arndt , Kučerová , Klásková , Vaculová , Čtveráčková , Klímová , Kašparová , Nemešová , Hanzelová , Horáková , Březinová.

FK ZNOJMO - SIGMA OLOMOUC      3:2p  (1:1)

Naše mladší žákyně  vstoupily do zápasu  s velkou chutí a síly byly na obou stranách hodně vyrovnané. V úvodu první pětiminutovky  jsme se ujali vedení kdy se pěknou střelou prosadila Sofie Klímová. Bohužel jak to u nás bývá do konce poločasu máme slabší a vždy si do kabiny necháme dát gól. Do poločasu padl na každé straně jeden gól.  Druhá polovina zápasu se odehrávala ve stejném tempu. šance byly na obou stranách . Skóre   navýšila Zuzka Kučerová .Pak jsme ale chybovali v obraně a soupeřky srovnaly na 2:2. Srovnané skóre vydrželo do konce zápasu a musel rozhodnout o vítězi penaltový rozstřel.

Na penalty se postavily Horáková , Arndt a Hanzelová všechny s přehledem proměnily. Nás v bráně dnes podržela Tereza Garčinská, která soupeřkám penalty vychytala a naše děvčata vyhrála na penalty vyhrála .

Trenéři Pisca, Kučma.

Starší žákyně

Sestava: Lavingrová - Košická , Kapaňová , Piscová , Urbánková , Šišláková , Veselá , Čechová , Železná , Langmannová , Doválelová , Pavlíková Sára , Pavlíková Sofie.

FK ZNOJMO  -  SIGMA OLOMOUC    0:1 (0:0)

Starší žákyně  dnes odehrály hodně těžký zápas. Soupeřky měly v obraně hodně velké  hráčky a našim útočnicím se nedařilo se přes ně dostat. Hra byla velmi vyrovnaná a holky  odehrály zápas ve velkém tempu. Do poločasu nepadl žádný gól . Z naší strany měla velkou šanci Kája Košická ale  v zakončení jí nevyšel krok . Do druhého poločas jsme holky nabádali aby hrály i nadále  stejnou hru ,aby dostupovaly hráčky a to také plnily. Další velkou šanci měla Jana Veselá zakončení jí také nevyšlo.   Soupeřky svoji šanci využily kdy při rohovém kopu  svoji šanci proměnily. Naše děvčata se ale nechtěla vzdát a bojovala o každý míč ,ale vyrovnat se jim nepodařilo. I tak jsme dnes odehráli velmi kvalitní zápas  proti kvalitním soupeřkám.

Všechna děvčata si zaslouží pochvalu za svůj výkon.

Trenéři Kučma, Veselá.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři