logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

11.Kolo dívčí ligy starší a mladší žákyně

11.Kolo dívčí ligy starší a mladší žákyně

V neděli 7.11.2021 odehrály naše děvčata poslední kolo podzimní části soutěže. Tentokrát jsme přivítali na našem hřišti tým dívek z týmu SK Líšeň.

Sestava a hodnocení utkání

 

 Starší žákyně:

Sestava:  Lavingrová - Veselá , Doválelová , Železná , Košická , Piscová , Kapaňová , Urbánková , Langmannová , Čechová , Šišláková , Pavlíková Sofie , Pavlíková Sára , Suchá , Pirožková.

FK ZNOJMO -  SK LÍŠEŇ     3:2   (1:0)   

 Góly:  Veselá , Košická , Železná -penalta

Dnes starší žákyně předvedli moc pěkný zápas. Holky dnes skvěle kombinovaly a měli velkou herní převahu nad soupeřkami. První gól padl z našeho zahraného rohového kopu kdy se k míči dostala Jana Veselá a  s přehledem zakončila. V prvním poločase jsme měli ještě asi tři vyložené šance ,kdy šli útočnice sami na bránu ale v zakončení nebyly úspěšné. Do druhého poločasu jsme šli s jediným cílem vyhrát tento zápas. Holky měli více ze hry ale  střely šli buď mimo bránu nebo do rukou brankářky hostů. Bohužel mi chybovali v obraně a soupeřky snížily na 1:1. Šance na sebe nedaly dlouho čekat a mi hned odpověděli dalším gólem. Druhý gól dala po pěkné individuální akci Kája Košická  , která dnes odehrála nejlepší zápas. Pak přišla naše druhá chyba ,kdy jsme nechali dojít  hráčku až k bráně a skóre bylo opět srovnané 2:2. Holky se ale nevzdávaly a bojovaly o každý míč. Po pěkné akci se k míči dostala Naty Železná ale byla faulována ve vápně a byla nařízena penalta. Na penaltu se postavila právě faulovaná Naty Železná  a s přehledem a klidem  nás poslala do vedení. Pak už se žádná větší akce nevyvinula a holky si už pohlídaly svoji výhru. Dnes musíme pochválit  všechna děvčata od gólmanky po útočnice  šlapal tým jako hodinky.  Vyzdvihnout ale chceme Lucku Kapaňovou, která je v obraně nekompromisní  a lepší se zápas od zápasu. Velkou pochvalu zaslouží Karolína Košická, která dnes dala svůj první gól v dívčí lize . S hrou našich děvčat jsme spokojeni.

Trenéři Kučma , Veselá , Vaněk. 

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři