logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

3. kolo zimní ligy v Ivančicích - dívky

3. kolo zimní ligy v Ivančicích - dívky

V sobotu 15.1.2022 se konalo další kolo zimní ligy v Ivančicích. Náš tým děvčat se tentokrát  utkal v zápasech s týmy Zbrojovka Brno U10, a s RAFK Rajhrad.

Sestava: Lavingrová - Doválelová, Piscová, Železná, Veselá, Košická, Šišláková, Kapaňová, Čechová, Langmannová, Arndt.

FK ZNOJMO DÍVKY - Zbrojovka BRNO U10 1:3 Gól: Veselá

První zápas byl po herní stránce velmi rychlý a kluci ze Zbrojovky holkám nedali šanci  dostat se k míči. Jak už to u nás bývá první zápas se nám moc nedaří. Holky byly u všeho poslední a nedostupovali hráče jak měli. Sice jsme vstřelili první gól kdy střelou z dály skórovala Janča Veselá. Pak jsme ale přestali úplně hrát a dělali jednu chybu za druhou. Po faulu soupeř kopal penaltu a skóre srovnal na 1:1. Kluci ze Zbrojovky byli vždy o krok ve předu než mi. Některé hráčky nás tímto výkonem hodně zklamaly. Nakonec jsme prohráli 1:3.

FK ZNOJMO DÍVKY - RAFK RAJHRAD 1:1 Gól: Železná

Do druhého zápasu jsme holky nabádali k většímu důrazu a hlavně k dostupování hráčů a zrychlení hry. Jakoby do zápasu naskočil úplně jiný tým děvčat. Holky předvedly skvělou hru plnou krásných akcí .Zakončení se nám nedařilo dlouhou dobu. Pak přišlo jedno naše zaváhání a soupeř nám dal gól. Holky ale chtěly hrát a a nechtěly i tentokrát prohrát. Nakonec se jejich  snaha vyplatila po krásné akci se nakonec po přihrávce Terezy Doválelové trefila Naty Železná. Stav skončil 1:1.

Dnes musíme pochválit hlavně Katku Čechovou ,která dnes podala 100% výkon. Ve druhém zápase jsme pak bojovali jako tým. Pochvalu zaslouží i střelkyně Jana a Naty. V obraně pak Gabča Langmannová  a Lucka Kapaňová. 

Rodičům děkujeme za dovoz hráček na zápasy !!!!

Trenéři Kučma a Veselá

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři