logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Previous Next

5.kolo nadstavby dívčí ligy  starší a mladší žákyně

V neděli 15.5.2022 odehrála děvčata další kolo dívčí ligy. Tentokrát jsme přivítali na domácím hřišti tým SK Líšeň.

Sestava, výsledky a hodnocení

 

Starší žákyně

Sestava: Lavingrová - Doválelová , Pirožková , Veselá , Železná , Matoušková , Piscová , Košická, Kapaňová , Langmannová , Čechová , Urbánková , Šišláková , Kučerová , Hanzelová .

FK ZNOJMO :  SK LÍŠEŇ      5:1   P(3:1)      Góly: Doválelová 3 , Šišláková , Čechová (penalta)

Úvod zápasu se holkám skvěle vydařil. Hned ve druhé minutě zápasu se trefila po pěkné akci Terka Doválelová a otevřela tak skóre. Holky dnes všechny do jedné odehrály skvělý zápas. Hrálo se ve velkém horku ,ale holky to zvládly perfektně. Šancí v prvním poločase si holky vytvořily mnoho .Ve 12 minutě jsme v obraně udělali dnes jedinou chybu ,kdy míč přeskočil stoperky a soupeřky tak srovnaly na 1:1. Ve 20 minutě přidala svůj druhý gól opět Terka Doválelová ,kdy Zuzka Kučerová dotáhla míč před bránu a pěkným pasem před bránou našla dobře postavenou Terku. Třetí gól do poločasu přidala parádní střelou z dálky Kája Šišláková.

Druhý poločas se nesl ve stejném stylu. Holky si skvěle nahrávaly a přibylo i střel na bránu ,ale gólmanka soupeřek byla dobře postavena a naše střely pochytala. V 53.minutě byla  ve vápně faulovaná Jana Veselá a byla nařízena penalta. 

Na penaltu se postavila dnes dobře hrající Katka Čechová ,která s ledovým klidem penaltu proměnila.

Zbývalo 5 minut do konce zápasu a holky kopaly rohový kop ,při něm míč propadl mezi hráčky do vápna a až po třetí dorážce dnes dokončila svůj hattrick Tereza Doválelová.

Dnešní zápas holky v horku zvládly na výbornou. pochválit dnes musíme celý tým za jejich bojovnost a týmovou hru.

Děkujeme rodičům za pěkné fandění !!!

Trenéři: Kučma ,Veselá ,asistenti Vaněk, Ondra ,Procházka.

MLADŠÍ ŽÁKYNĚ

FK Znojmo : SK Líšeň 2 : 0

Branky: Arndt, Horáková

Sestava: Garčinská- Kučerová, Klásková, Olivová, Vaculová, Čtveráčková, Klímová, Březinová, Hanzelová, Arndt, Kubisová, Horáková

Dnes k nám přijeli soupeřky z Líšně, které v minulém kole porazili Olomouc. Svou formu chtěli dnes určitě potvrdit, ale byli jsme to my, kdo udával tempo hry. Do utkání jsme vstoupili velice aktivně a soupeřky se v první půli téměř do ničeho nedostali. Naopak my jsme měli šancí spoustu, ale vychytala nás brankářka, a když už se míč dostal za její záda, tak skončil na brankové konstrukci. Ve druhé půli se hra nezměnila a my dále pálili jednu šanci za druhou. Nakonec to tam padlo po rohovém kopu, kdy Áďa  Vaculová našla Isabellu Arndt a ta se nemýlila 1:0. Druhá branka padla také po standartní situaci, když míč propadl na zadní tyč, kde to zavírala Amálka Horáková a míč dostala do sítě. Utkání už jsme v klidu dohráli a Terka Garčinská si mohla připsat čisté konto.

Dnes holky odehráli náročné utkání ve velkém vedru, ale zvládli ho až na pár chybiček na výbornou.

Trenéři  Dominik Vaněk , Dan  Ondra , asistent Procházka Marek.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři