logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

10.kolo - 1.liga starší žákyně FK Znojmo : SK Líšeň

 Na  velikonoční neděli 9.4.2023 měly starší žákyně naplánovaný již odložený zápas proti týmu SK Líšeň.  

K zápasu jsme zajížděli do Líšně ,kde jsme hráli na hřišti s umělým povrchem.

Sestava: Garčinská , Březinová - Veselá , Doválelová , Langmannová , Šišláková , Kučerová , Olivová , Klásková , Kalabisová , Plaštiaková , Vaculová , Pirožková , Kapaňová , Hanzelová ,Čechová , Kružíková ,Šustáčková.

SK LÍŠEŇ  : FK ZNOJMO   0:8  P(0:5) 

Góly: Kučerová 2 , Šišláková 2, Kapaňová 2 , Veselá , Doválelová

Do dnešního zápasu jsme jeli s jasným cílem zvítězit a získat 3 body. Do sestavy jsme zařadily hned dvě nové hráčky  Kristýnu Kružíkovou a Kláru Plaštiakovou ,pro které to dnes byla premiéra. A musíme je za dnešní výkon pochválit.

Začátek zápasu byl trošku pomalejší než si děvčata zvykly na povrch a velikost hřiště. Skóre otevřela Zuzka Kučerová, která  dorážela odraženou střelu . Druhý gól na sebe nenechal dlouho čekat po akci, kdy šla s míčem na bránu Jana Veselá, ale trefila pouze gólmanku která míč vyrazila před sebe ,kde stála dobře postavená Karolína Šišláková a míč pohotově vstřelila do brány. Dnes se dvakrát trefila i Lucie  Kapaňová ,což nás  trenéry moc těší. První gól vsřelila po kopaném rohu střelou z vápna a prosadila se ještě jednou i ve druhém poločase. Lucce góly moc přejeme a věříme , že nejsou poslední. V prvním poločase jsme dokázali  vsítit 5 gólů po velmi pěkných akcích. Do konce poločasu  přidali ještě góly Janča Veselá a podruhé se trefila i Kája Šišláková.

Druhý poločas se nesl ve stejném tempu. V bráně jsme vystřídali gólmanky . Do brány nastoupila Katka Březinová ,která vystřídala Terku Garčinskou a obě dvě si vedli skvěle . Udržely čisté konto  a pro svůj tým byly velkou oporou.  Dnes jsme hráli převážně na polovině hřiště supeřek . Velmi dobře dnes odbránila celá obraná řada v čele s naší neúnavnou kapitánkou Gabčou Langmannovou a Katkou Čechovou,která se nám vrátila po poranění svalu . Pochvalu zaslouží samozřejmě i všechny záložnice. Holky  dnes zápas odmakaly a bylo vidět jak si zápas užívají. 

Musíme pochválit opravdu celý tým jako celek ,protože holky  táhly za jeden provaz a našim dvěma nováčkům pomohly, aby se v týmu cítily dobře . Po zápase ještě  dostala první týmová hobla Klára Plaštiaková, která měla ve svůj premiérový start za nás i narozeniny.

A jelikož byla velikonoční neděle  trenéři děvčata po zápase stihli i vyšlehat ,aby nám holky neuschly.

Děkujeme všem rodičům za dovoz hráček do Líšně a za jejich fandění a podporu !!!!!

Trenéři Kučma , Veselá , Ondra , Vaněk  a Procházka.

Další fotky k článku:

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři