logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Naše holky šesté na turnaji mladších žákyň Třebíč open 2023 WU13

Sestava: Šmerdová (Jašová) - Soukupová, Raabová, Sabová, Kubisová, Kašparová, G. Veselá, Rolníková, Nováková, A. Rozehnalová, Kavková, Brychtová, Dobiášová, Melušová, Garajová, Chromíková

Základní skupina: 1. zápas FK dívky - Teplice 0:0

                          2. zápas Dukla Praha - FK dívky 0:1 (Brychtová)

                          3. zápas FK dívky - Roudnice nad Labem 1:0 (Brychtová)

                          4. zápas Zlín - FK dívky 0:0

 V sobotu 17.6. jsme odehráli základní skupinu turnaje Třebíč open na hřišti ve Vícenicích. Na dobrém trávníku se nám vcelku dařilo. S obrannou činností jsme byli navýsost spokojeni, protože jsme nedostali ani jeden gól. Horší to už je s námi tradičně v útočné fázi. Jelikož se nám na dva vstřelené góly od Sofie Brychtové podařilo ve čtyřech zápasech skupiny získat osm bodů, postoupili jsme do nedělní finálové skupiny. 

Finálová skupina zlatá: 1. zápas FK dívky - Hradec Králové 0:2

                                 2. zápas Lokomotiva Brno - FK dívky 1:0

                                 3. zápas FK dívky - AC Sparta Praha 0:1

                                 4. zápas Zlín - FK dívky 1:0

                                 5. zápas FK dívky - Pardubice 0:2

Ve finálové skupině jsme se postupně utkali s týmy, které v sobotu ve svých skupinách obsadily první a druhá místa. V prvním zápase proti nám stanul Hradec Králové, pozdější vítěz turnaje. Až na dva góly v úvodu zápasu jsme s fyzicky i herně vyspělým soupeřem dokázali držet krok. Nám se po celou neděli nepodařilo vstřelit branku a tak bylo o výsledku rozhodnuto. V druhém zápase nás porazila Lokomotiva Brno šťastnou brankou, kdy se holky domnívaly, že došlo k faulu. Třetí zápas proti Spartě Praha jsme do 19. minuty drželi nerozhodně, bohužel jsme nechali prostor ve středu záloze pražské hráčce a ta nás pěknou střelou do horního rohu branky potrestala. Těchto dvou zápasů je velká škoda, tady jsme si body zasloužili. Ve čtvrtém zápase nás porazil Zlín, kdy jejich hráčka trefila krásně k tyči. V posledním zápase proti Pardubicím jsme už nenašli sílu a přesnost k zdramatizování zápasu a tak se náš tým umístil celkově na šestém místě turnaje z celkových čtrnácti účastníků. Holky dozadu splnily naše požadavky (dostali jsme 7 gólů z 9 zápasů), na čem je potřeba zapracovat je přechod do útoku a využívání šancí. Holky předvedly na co mají a ve velmi kvalitně obsazeném turnaji dobře reprezentovaly náš klub. Poděkování patří rodičům za dopravu dívek na turnaj, fandění!!! Dále patří velký dík panu Garajovi za úhradu obědů pro celý tým během turnaje!!!

Trenéři FK Znojmo: Lavingr, Kirschner, Pisca a Šmerda

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři