logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

17.09.2023 2. liga dorostenek FK Znojmo - SK Sigma Olomouc 2:5

Sestava: Garčinská - Langmanová, Doválelová, Urbánková, Železná, Šišláková, Šinoglová, Kalabisová, Klásková, Pojerová, Vaculová, Hanzelová, Kapaňová, Šustáčková, Piringerová, Pirožková

 

FK Znojmo – Olomouc  2:5 (0:3)

Branky: Šišláková, Železná – 3x Veselá, Šmejkalová, Konečná

         V neděli 17.9.2023 se začala psát historie nově vzniklého týmu dorostenek FK Znojmo. V úplně prvním mistrovském utkání jsme na domácí  hřišti přivítali dorostenky ze Sigmy Olomouc, účastníka loňské baráže o postup do 1.ligy dorostenek.

          Naše děvčata se však nezalekly a od první minuty dobývaly pokutové území Sigmy. Bohužel  mířily jen střelami vedle brány. Hosté vsadili na rychlonohou Veselou. Při našem největším tlaku v 8min po standardce z levé strany chytře zaběhla za naši obranu a otevřela skóre 0:1. Hra se opět odehrávala na polovině hostů. Bohužel opět po naši chybě  zvýšila Veselá ve 22min na 0:2.  O minutu později se prosadila Šmejkalová 0:3 a za tohoto stavu se šlo do kabin.

         Po změně stran se obraz hry mírně změnil. To se hrálo více ve středu hřiště. Paradoxně nám to vyhovovalo více a v 56.min snížila Šišláková, která si tak dala dárek k narozeninám, po samostatném úniku na 1:3. Po rohovém kopu v 62.min se nejlépe zorientovala Železná a nekompromisně se míč odrazil k levé tyči na 2:3. Když se zvedala naše morálka týmu, tak nás na kolena srazila Konečná v 84min, kdy se prosadila z přímého volného kopu 2:4. Nohy nám začaly těžknout a v tomto momentu dominovaly hostující děvčata. Tečku za zápasem udělala Veselé, která ještě přidala na 2:5 v poslední minutě zápasu.

        I přes porážku jsme spokojeni s výkonem celého týmu, ale nesmíme mít nosánky nahoru ale pracovat dál na odstranění chyb. Pokud bude tým pracovat jak nyní pracuje, tak je to dobrá devíza do budoucna.

Trenéři FK Znojmo: Jiří Kotlán, Daniel Ondra, Marek Procházka a Dominik Vaněk

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři