logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

11.kolo Okresní starší přípravky

V neděli 3.4. začala jarní část starší přípravky. Naši svěřenci sehráli dva zápasy proti mužstvům Únanova a Hl. Mašůvek na hřišti v Dobšicích.

Sestava,výsledky a hodnocení turnaje

Sestava:Štancl Petr,Zezula Tomáš,Mikulášek Jakub,Metaj Janusz,Baran Ondřej,Bernát Matyáš,Prycl Filip,Kaidl Lukáš,NGuyen Petr,Horecký Tomáš

FK Znojmo-Hluboké Mašůvky  10:1  Góly:Horecký 5,Zezula 2,Baran,Bernát,NGuyen

FK Znojmo-Únanov  6:4  Góly:Bernát 3,Zezula,Prycl,NGuyen

Hodnocení turnaje

Dnes nás zasáhla velká marodka,proto jsme si museli vypomoci kluky z mladší přípravky. První zápas proti Mašůvkám byla jednostranná záležitost,čemuž odpovídá i výsledek.Nutno podotknout,že soupeř měl poskládaný tým převážně z ročníku 08.Kluci si s chutí zastříleli a předvedli několik krásných kombinací.Do druhého zápasu jsme nastoupili proti klukům z Únanova,kteří byli před zápasem určitě favoriti,měli velké hráče a v prvním zápase porazili domácí tým Dobšic.Na hřišti to ale vypadalo úplně obráceně.Naši kluci na soupeře vlítli takovým nasazením a hrou,na kterou soupeř nenašel po celý zápas odpověd´.Byli jsme po celý zápas aktivnější,rychlejší,prostě fotbalovější.Kluci se vyloženě fotbalem bavili a hlavně bavili diváky.Pro soupeře byl výsledek hodně milosrdný.Dnes nemůžu pochválit jednotlivce,protože pochvalu zaslouží celý tým.Hráli na sto procent a všichni zaslouží velké uznání za předvedený týmový výkon!!! Kluci,takto budeme makat dál:-).

Trenér:Štancl Petr

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři