logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

5.kolo minipřipravky na halovém turnaji Brno Loko

V neděli 20. 3. 2016 se uskutečnilo poslední kolo základní části zimní halové ligy minipřípravky pořádané Lokomotivou Brno. Našim dvěma týmům se pod vedením trenérů Leoše Ludvíka a Přemka Skopala opět herně i výsledkově dařilo.

Sestava, výsledky a hodnocení

Sestava modrý tým Plavec Michal (G), Vyroubal Adam, Ludvík Matyáš, Chrásta Tomáš, Železná Natálie, Železný David, Vašíček Nicolas, Varga Patrik, Veselá Jana.

FK Znojmo modrá -  Obřany                        4:1     Góly: Vašíček 2, Železný, Varga

Do prvního utkání jsme nastoupili velmi aktivně a rychlým napadáním jsme brzy dokázali soupeři odskočit o dva góly. Utkání jsme měli celou dobu pod kontrolou a jen díky naší nepřesné střelbě jsme nepřidali další branky.

 

FK Znojmo modrá -  Moravská Slavia         4:0     Góly: Vyroubal 2,Vašíček, Železný

     Druhý zápas jsme odehráli pouze ve třech hráčích v poli neboť soupeř více hráčů neměl. My jsme pravidelně střídali, ale trvalo nám více než polovinu zápasu než jsme se střelecky prosadili. Soupeř postupně fyzicky odpadal, protože nemohl střídat.

FK Znojmo modrá -  Lokomotiva                 1:1     Gól: Vašíček

V dalším zápase jsme narazili na domácí mužstvo, které mělo ve svém týmu i několik dívek. Nás pro tento zápas posílila Janička Veselá a tak jsme mohli střídat kompletní dvě čtyřky. Začali jsme poměrně dobře a soupeře zatlačili, ale z protiútoku jsme inkasovali a to nás trochu zmrazilo. Dlouho se nám nedařilo zakončení a až v posledních dvou minutách jsme dokázali zaslouženě vyrovnat.

FK Znojmo modrá -  Sparta Brno                 2:2     Góly: Vašíček 2

Poslední utkání bylo velmi vyrovnané od samého začátku. Sparta se ujala vedení, ale my jsme dvěma góly otočili v náš prospěch. Bohužel to nevydrželo až do konce a v posledních minutách jsme inkasovali. Remíza v tomto zápase byla naprosto zasloužená.

Rád bych ještě zmínil, že dnes podal velmi dobrý výkon brankář Míša Plavec. Několikrát nás velmi podržel krásnými zákroky a co víc, tak dokázal včasným rozehráním nahrát na dva naše góly.

Nakonec chci ještě napsat o situaci, která mě hodně zklamala. Stalo se to před posledním utkáním, při rozcvičce ve vedlejší tělocvičně. Byli tam všichni naši hráči, všichni viděli co se stalo. Bylo to poprvé, kdy jsem musel zvýšit hlas a důrazně promluvit. Ti, kterých se to týká to určitě vědí a doufám, že už se to nebude nikdy opakovat.

Trenér: Leoš Ludvík

 

Sestava žlutý tým:

Viktor Skopal – Jana Veselá, David Papoušek, Dominik Král, Ondřej Částek, Vojtěch Malačka.

Výsledky

1.z. FK IE Znojmo – Chrlice 4:0

2.z. FK IE Znojmo –   Slatina       3:0

3.z. FK IE Znojmo – Soběšice 5:0

4.z. FK IE Znojmo – Soběšice 5:0

Hodnocení turnaje

Dnešní turnaj zastihl naše hráče ve výborné střelecké formě. Ve čtyřech zápasech nasázeli soupeřům úctyhodných sedmnáct gólů a ani jedenkrát nekapitulovali. Střelecky se prosadili Ondra Částek, Jana Veselá, Dominik Král. Vojta Malačka s Davidem Papouškem zase plnili své defenzivní úkoly na jedničku. Hráči si postupně poradili s Chrlicemi, Saltinou a dvakrát se Soběšicemi. V posledním zápase nastoupil do brány David Papoušek a v poli ho nahradil Viktor Skopal.

Děkuji za všem hráčům za předvedené výkony.

Trenér Přemek Skopal

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři