logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Přípravná utkání před jarem 2005

MR Znojmo - SC Znojmo B - 5:1 (goly: Kalina 3x, Bárta 2x)

Utkání se hrálo v Tasovicích na velice dobrém terénu. My nastoupili bez 7hráčů základní sestavy !!!( Burda,Krška, Vacek,Kubošný,Poláček,Eliáš,Truhlář). V sestavě se tak oběvil na místě stopera 45 letý Burša dále pak Dohnal, Dočekal,Linhart ,Mesnner a naše dvojka v brance Papai.

Úvod zápasu nám vyšel skvěle hned z prvního protiútoku unikl Rohák a dal před branku Bártovi a bylo 1:0.Hned za pět minut na to přidal z brejku opět po pěkné akci Kalina na 2:0.A za dalších 10minut dal po přihrávce Kalimera Bárta už na 3:0.Všechno to byli pěkné góly po kombinaci většinou z brejku.Naše obrana v té době fungovala velice dobře a soupeře jsme nepustili do žádné vyložené šance takža Filda byl bez práce.

Ve druhé půli jsme pokračovali v naší dobré hře a čekali jsme na soupeře na naší polovině a podnikali smrtelné brejky.Po jednom z nich byl faulován Kalimero a sám nařízenou penáltu proměnil 4:0.V 65min pak šel sám z půlky opět Kalimero hosté signalizovali ofsajd a přestali hrát ale pomezní ukázal že je vše v pořádku a tak to bylo 5:0.Pak nás dvakrát podržel dobrými zákroky Papai ale vytouženou nulu mu překazila dobře mířená střela z 25m pod břevno na kterou nedosáhl 5:1.Závěr jsme pak sehráli trochu laxně ale přesto jsme utkání v pohodě dovedli do vítězného konce.

V tomto zápase jsme zahráli opravdu velice dobře a navíc proti silnému soupeři.Byl to hlavně kolektivní výkon přesto je potřeba zmínit některé hráče kteří s námi pravidelně nehrají.Burša na postu libera zahrál zkušeně a bez chyb a opravdu překvapil.Dohnal na beku také velice dobře a to samé lze říct o Dočekalovi.Linhart také nezklamal.Nesmím zapomenout ani na naší dvojku Papaje.Je to dobré zjištění že se můžeme v případě zranění a nemoci spolehnou na hráče béčka a přitom tým neoslabíme.

Šatov - MR Znojmo 2 : 4 (góly : Vacek 2x, Kalina, Samek)

Utkání jsme hráli nečekaně na hlavním travnatém hřišti.Opět jsme hráli v bez několika hráčů základní sestavy a tak musel hrát i pezident klubu Berka za kterého pak nastoupil do pole Papai a je potřeba říct ža to nebylo vůbec špatný.

Hrálo se za silného větru první půli jsme hráli proti němu.Hned v 5min jsme se dostali do vedení po vniknutí Sama do vápna kdy dal umístěnou střelu k tyči a bylo 0:1.Domácí pak za další 3min vyrovnali po chybě vzadu 1:1 poté využili větru a zatlačili nás a měli pár nebezpečných závarů do poločasu nám pak dali gól po centru z boku hlavou 2:1.

Ve druhé půli jsme pak my využívali větru a navíc jsme se lépe pohybovali a kombinovali což nám přineslo územní převahu a gólové šance.Vyrovnat se nám podařilo po rychlém brejku který začal u Burdise kdy našel Sama ve středu hřiště ten dal hned za beky na Kalimera ten zatáhl a dal pěkně před branku na nabíhajícího Vacka a bylo to 2:2.Za dalších 10min vletěl Kubošný tvrdě do souboje se stoprem který ho fauloval a Kalimero se z penálty nemílil 2:3.Do konce zápasu jsme pak přidali ještě jeden gól po Kalimerově centru před branku dal podel vybíhajícího golmana hlavou (opět nečekaně) Vacek a upravil tak konečný stav 2:4.

Šanov - MR Znojmo 2 : 2 (góly: Vacek, vlastní)

Další přípravné utkání s účastníkem 1.A. třídy jsme sehráli v Hraběticích na velice nerovném travnatém hřišti.My začali tento zápas docela aktivně a v poli jsme soupeře zatlačili na jeho polovinu.Ale naše postupné útoky většinou končili před vápnem chyběl nám moment překvapení.Velkou šanci měl na kopačce v útoku hrající Rohák kterého vybídl prihrávkou Samek a Rohák šel z 35m sám na golmana ale v rozhodující chvíli mu míč uskočil a tak střela skončila vedle branky.Pak nám domácí dali gól kdy Kalimerovi přeskočil míč přes nohu a borec šel sám na branku a nezaváhal 1:0.My do poločasu pak měli jednu nebezpečnou střelu od Vacka ale ta šla těsně nad.

Ve druhé půli se nám pak podařilo vyrovnat po pěkné přihrávce Sama za obranu se prosadil proti vybíhajícímu gólmanovi Vacek 1:1.Domácím se pak podařilo po dát na 2:1 po přímáku z boku kdy centr prošel přes celé malé vápno až do branky.Vyrovnat mohl Kalimero kdy šelsám na branku ale v poslední chvíli se vynou terénu sám vytlačil do špatné pozice a zakončil to vedle.Vyrovnat se nám ale přesto podařilo po přímáku Vacka z boku kdy to nastřelil do malého vápna a tam to domácí bek zvedl do vlastní sítě to bylo v 85min. 2:2.Přesto jsme hned za minutu mohli inkasovat ale naštěstí to dopadlo dobře.Ve druhé půli stojí za zmínku nástup Papaie do pole který naháněl strach domácím hlavně při standartkách.(nikdo nechtěl našeho KOLERA hlídat).Jinak výsledek je spravedlivý a odpovídá dění na hřišti.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři