logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

3.kolo Podivín - IE Znojmo A 2-6 (1:3)

Branky: 25. Kadrnka, 62. Očenášek - 55. a 73. Procházka, 13. Kalina, 23. Škvařil, 42. Tkadlec, 69. Vašíček                                  

Napsali na Jmfotbal

Diváků: 150

Sestavy

Podivín: Létal T. (78. Solařík) - Brůček (37. Dudáš), Čapka K., Řezáč, Martečík, Tkadlec (46. Sádlo), Čapka A., Očenášek, Švesta K., Kadrnka, Dohnal

IE Znojmo: Vítámvás - Šťáva, Kubošný, Procházka, Adámek (70. Mařík), Škvařil, Černý (77. Veselý), Vašíček (83. Soukup), Tkadlec, Rolník, Kalina

Ve 3 minutě hasil na poslední chvíli Kalina za cenu ŽK rychlí útok domácích po velké chybě Škvařila na polovině hřiště. V 8 minutě jsme vytvořili závar v domácím vápně, míč se dostal ze skrumáže k úplně volnému Procházkovi,který ač sám na malém vápně, trefil břevno domácí branky. V 11 minutě si naběhl na kolmou přihrávku za zády Švařila domácí Tkadlec, ale mířil nepřesně a Vítámvás nemusel vůbec zasahovat. Ve 13 minutě zahrává Černý rohový kop,domácí obrana vyhlavičkovala míč znovu k Černému, který z rohu posílá centr do vápna a Kalina se prosazuje přesnou hlavičkou 0-1. Ve 23 minutě předvádíme krásnou akci, Procházka se zbavuje kličkou obránce,přihrává Černému,který připravuje tutovku pro Škvařila 0-2. Ve 26 minutě zahrávají domácí přímí kop, Vítámvás míč podbíhá a domácí útočník hlavou dává zpět na malé vápno Kadrnkovi před prázdnou branku 1-2. V 35 minutě se po našem autu Šťava krásně zbavuje svého obránce, uvolňuje Černého,který trefuje tyč. V 36 minutě vytváříme velký závar v domácím pokutovém území,když po úniku Škvařila po lajně a přihrávce na naše nabíhající hráče, trefuje Vašíček a následně Rolník jen pře nimi stojícího obránce. V zápětí hned získáváme míč a Procházka předvádí “úchvatné sólo“ přes čtyři obránce, bohužel tuto svoji individuální akci zakončil další nepřesnou střelou. V 41 minutě centruje ze strany Černý – nejvýše vyskočil Tkadlec a posílá náš tým do dvoubrankového vedení 1-3.

Druhá půle pokračovala, tak jak skončila půle první…. Naší naprostou převahou. V 51 minutě se inspiroval slalomem Procházky z první půle Šťava,když si z domácí obrany udělal „kužele“, bohužel místo střely volil přihrávku Vašíčkovi do prázdné branky, která byla nepřesná. O chvíli později opět Šťava posílá nákop za obranu, které uniká Procházka a do třetice se už nemýlí 1-4.V 62 minutě snižují domácí na 2-4 Očenáškem,kdy proměnili akci ve dvou hráčích na naše čtyři obránce – naše obrana tento útok hrubě podcenila. Hned z protiútoku připravuje tutovku pro Vašíčka Škvařil,ale zakončení se mu nepovedlo. V 64 minutě přichází povedená akce domácích na naší polovině!!!!! Kdy po závaru vykopává Kalina míč z prázdné branky – od této chvíle jen domácí bezradně přihlížejí, jak se valí na jejich obranu jeden útok za druhým. V 69 minutě běží Rolník od půlky hřiště sám na domácího gólmana Létala, svoji šanci neproměňuje,ale vyražený míč doráží do prázdné branky Vašíček 2-5. V 72 minutě po akci čtyř hráčů na jeden dotek Procházka zvyšuje na 2-6. Po této akci tlaskali i jinak velmi   „zapálení fanoušci domácího týmu“. V 79 minutě se po centru na zadní tyč ocitá sám před brankářem Rolník, ovšem přestřelil. V zápětí uniká domácí obraně opět Rolník,připravuje tutovku pro Šťavu,taky neproměnil. V 88 minutě uniká obráncům Mařík, přihrává před prázdnou branku Procházkovi,který trefuje jen břevno odkryté branky,odražený míč se dostává ke Šťavovi,který je faulován a sudí ukazuje na značku pokutového kopu. Na jeho zahrávání je určen gólman Vítámvás a domácí diváci tak vidí brankářský souboj…. Ten vyhrává domácí Soukup,který vystřídal zraněného Létala, protože Vítámvás trefuje pouze břevno.

Řekli po utkání Tomáš Pěnkava trenér

Dnešní utkání bylo jednoznačnou záležitostí našeho mužstva a kdybychom měli větší produktivitu, mohlo utkání skončit daleko větším rozdílem. Mrzí mě, že jsme si nechali vstřelit dvě zbytečné branky.

 

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři