logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

18. kolo IE Znojmo A - Podivín 1-2 (0-1)

Branky: 86. Kubále - 31. Kadrnka, 84. Švestka K.
Diváků: 140

Po Rájci-Jestřebí nestačil mančaft z Oblekovic ani na Podivín, kterému podlehl 1:2. Přitom na podzim uštědřil nováčkovi soutěže na jeho hřišti debakl 6:2. "Podivín se oproti podzimu výrazně zlepšil," uznali po duelu domácí.

Napsali na Jmfotbal plus sestavy

 IE: Vítámvás - Veselý, Šťava (63. Zach), Kubošný (62. Mařík), Procházka, Škvařil, Černý, Vašíček (78. Kubále), Rolník, Kalina, Ostrý

Podivín: Létal T. - Praks (90. Šemora), Řezáč,Martečík, Švestka M., Očenášek (69. Čapka A.), Švestka K., Létal L., Kadrnka, Dudáš

Inzert Expres Znojmo nezastihl začátek jarní části krajského přeboru v dobrém rozpoložení. Po polovině sezony druhý tým tabulky prohrál podruhé za sebou v domácím prostředí s týmem hrajícím o záchranu.

Slavoj je v současné situaci na druhé straně než IE, slaví už druhou jarní výhru a zlepšil se na 18 bodů. Skóre duelu otevřel v 31. minutě střelou z přímého kopu Kadrnka. "To byla hrůzostrašná chyba našeho brankáře. Pustil střelu z přímáku skoro z poloviny hřiště," zlobili se domácí. Jakub Kadrnka je v současné chvíli s pěti góly nejlépe střílejícím obráncem krajského přeboru. Šest minut před koncem pak přidal druhou branku z brejku Karel Švestka (7. trefa v ročníku). V 86. minutě ještě vykřesali domácí jiskřičku naděje, když se z trestného kopu prosadil Kubále. Jenomže srovnat už se jim nepodařilo. V nastaveném čase neproměnil velkou příležitost Kalina.

Řekli po utkání:
T. Pěnkava - Bohužel se nám dnes nepodařilo porazit soupeře, který se oproti podzimu výrazně zlepšil. Ale i přesto si myslím, že jsme toto utkání měli vyhrát.
Oba góly vstřelil soupeř po našich hrubých chybách a naopak my, z našich vydřených šancí, branku dát neumíme.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři