logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

23.kolo Kuřim - IE Znojmo A 0-5 (0-1)

Branky: 24. a 76. Kubále, 72. (PK) Kalina, 85. Rolník, 90. Šperl
Diváků: 150

IE Znojmo: Vítámvás - Zach (85. Kafka), Poláček (72. Drmota), Kubošný, Procházka, Škvařil, Kubále (82. Šperl), Rolník, Mařík, Kalina, Ostrý

Řekli po utkání a napsali na jmfotbal

Ještě dvacet minut před koncem prohrávala Kuřim s IE Znojmo 0:1. Pak penalta, tři góly do rozhozené obrany a po devadesáti minutách svítilo na ukazateli skóre drtivých 0:5. "Za sedm let, co jsem v Kuřimi, nepamatuju větší Világoš a teď ani nevím, co si o tom myslet," hromoval trenér Tomáš Kovanda. Kuřim hraje Krajský přebor JmKFS pátým rokem a doposud rekordní výsledky má zapsané hned z první sezony po postupu z 1.A - vítězství 14:1 nad Mokrou a porážku 1:5 s Ráječkem. 

Tento výsledek teď překonal Inzert Expres Znojmo. "Přitom první půle byla vyrovnaná. Měli jsme v ní dvě tři slušné šance," řekl kuřimský trenér. Jako jediný v první půli skóroval hostující Kubále, když běžela 24. minuta. "Po hodině hry jsem vystřídal Tomáše Skoumala a do hry poslal dalšího útočníka, abych posílil ofenzivu. Ale úplně jsme přestali hrát a odevzali zápas. Vůbec nevím, co se stalo. Znojmo nás úplně rozebralo a ukázalo, jak se hraje krajský přebor," pokračoval. Utkání rozhodla 72. minuta, ve které proměnil Kalina pokutový kop. Po něm se ještě zapsali do střelecké listiny podruhé v zápase Kubále, jenž je na jaře střelecky agilní, když už dal šest gólů, Rolník a mladík Šperl.

Celek z Oblekovic potvrdil výbornou bilanci ze hřišť soupeřů, kde vyhrál už poosmé ze dvanácti zápasů. Po sérii neúspěchů na startu jarní části se vezou svěřenci trenéra Pěnkavy na vítězné vlně, vyhráli počtvrté za sebou a v neúplné tabulce krajského přeboru jim patří třetí příčka, Kuřim je třináctá.

 Tomáš Pěnkava trenér

V 1 půli byla naše hra neurovnaná,hrál se vcelku vyrovnaný fotbal. Branku jsme však dokázali vstřelit pouze my. Druhá půle už byla z naší strany fotbalovější a úspěšná i co se týče proměnování šancí. Hra ve druhé půli už směřovala ke kvalitě na kterou toto mužstvo má.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři