logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

6.kolo IE Znojmo starší žáci - Olbramovice 5-1 (1-1)

Gól - Chlubna 2x, Pospíchal, Stašková,Blažíček,

Sestava

Rehberger M. 8, Kopečný J. 8, Špaček B. 8, Raška V. 8, Doubek M. 9, Blažíček J. 8, Stašková A. 8, Pospíchal M. 8, Chlubna F. 8, Severín R. 8, Balík M. 8, Havliš P. 8.


V 1 půli udělala naše obrana ve 14 min. chybu a hosté otevírají skore na 0:1 o 4 minuty později Chlubna si naráží s mladičkým Havlišem a ten vrací zpátky na Chlubnu a je to 1:1. Do konce poločasu velmi vyrovnaný zápas ,ale bohužel bez branek .

O přestávce trenéři trochu přestavěli rozestavení zálohy a hned to by lo znát. Ve 38 minutě Pospíchal přesným dlouhým pasem nachází Staškovou a ta bez problému zvyšuje na 2:1.  O 2 min. později Chlubna přihrává Pospíchalovi a ten střelou do šibenice dává na 3:1. V 50 min. si Blažíček vyměňuje míč s Chlubnou a ten už zvyšuje na 4:1. V 60 min. faul našeho brankaře a sudí Vodák píská penaltu , kterou soupeř přestřeluje . A v 67 min. nachází Pospíchal  krásným pasem na Blažíčka a ten bez problému upravuje na konečných 5:1.

Řekli po utkání Marek Pospíchal trenér

1 půle byla z naší strany velmi nepřesná v rozehrávce a hra byla velmi vyrovnaná . Do 2 půle jsme provedli  pár změn v sestavě a hra byla o poznaní lepší. Soupeřovi jsme nedali takřka žádnou šanci a zaslouženě jsme je přehráli. 3 body jsou zcela zaslouženě doma . Radost po utkání byla znát na všech hráčích. Za bojovnost jim patří velký dík.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři