logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

4. kolo IE Znojmo C - Olbramkostel 5:2 (1:2)

Góly - Peca, Klouda, Ostrý M. 3x.

Sestava: Čech - Šperl, Klouda, Petrla, Benda (C) - Duhajský, Truhlář (75 - Vlček), Klaška (46 - Ostrý), Náprava - Peca (60 - Samek Jan), Dočekal.

Trenér: Burša Vlastimil

Asistent rozhodčího 1 - Železný Miloslav (Darlo děkujeme)

Náš dnešní soupeř nás minulou sezónu doma porazil a to jsme znovu nechtěli dopustit. Do soupere jsme se pustili hned od začátku a brzy se i ujali vedení. Dalších několik akcí, které následovaly jsme však bohužel nedokázali proměnit a tak udeřil i soupeř. Prakticky ze dvou šancí obě proměnil a tak se šlo do kabin za stavu 1:2 pro soupeře.

V kabině jsme si řekli pár věcí mírně ostřeji a také na druhou půli šel na plac Mira Ostrý. Vystřídal (dnes po dlouhé době opět hrajícího v poli) Petra Klašku, který vyzkoušel odolnost svého umělého kloubu.

Vstup do druhé půle jsme zvládli a za nedlouho se nám podařilo také vyrovnat. Následovaly další akce a také i góly. Mirek Ostrý nakonec nastřílel hattrick (mimochodem nevím o tom, že by něco po zápase platil). Také se pěknou střelou prezentoval Petr Klouda. Utkání, které bylo plné chyb a nepřesností jsme tak nakonec zvládli a porazili soupeře 5:2.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři