logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

21.kolo IE Znojmo C - Slatina 3-1 (0-0)

Góly - Pospíchal Marek, Miklík Gabriel, Benda Martin - Hodinka Petrtr

Rozhodčí: Petrucha
AR: Vlček Vladimír  (Stando děkujeme)

Sestava FK IE Znojmo „C“: Čech – Pavlů (55. Kir), Benda, Burša, Náprava – Truhlář, Klaška, Štancl (50. Miiklík), Rosecký – Pospíchal (55. Blaíček), Dočekal.

Na lehce zmoklý trávník jsme nastoupili ve výše uvedené sestavě, místo nezůstalo na Vlčka, Pecu a Kafku. Tito hráči by měli hrát ve Štítarech. V kabině před utkáním jsem si zdůraznili, že budeme hrát po zemi a krátké přihrávky, žádná „práskaná“. Tomu také odpovídal střed zálohy, který tvořili zkušení a techničtí Klaška a Štancl. A co jsme si řekli, to jsme se snažili předvádět na hřišti. Šance měla v 1. poločase obě mužstva, nás ve 45. minutě podržel skvělým zákrokem Čech. Hosté se ujali vedení v 50. minutě střelou k tyči. I když se Kamil hodně natahoval, nedosáhl na míč. Podařilo se nám rychle vyrovnat, v 56. minutě se k odraženému míči dostal Pospíchal a z voleje nádherně skóroval. I nadále jsme předváděli líbivý technický fotbal, totéž však hrál i náš soupeř. A tak si zaplněná tribuna přišla na své. V 65. minutě vyrovnal přesnou střelou k tyči Miklík. Tento stav nás trochu ukolébal a hosté  nás začali přehrávat. Opět nás podržel Čech. Naše hra už nebyla tak přesná, ztráceli jsme zbytečně hodně míčů a kazili lehké přihrávky. Naštěstí se v 90. minutě vydal k sólu Martin Benda a střelou s velkého vápna nezadržitelně skóroval k tyči a pojistil tím naše vítězství. Až na závěrečné minuty můžeme být s dnešním výkonem spokojeni, konečně jsme si zahráli fotbal, který nás baví a na který máme. Po několika zápasech zněl z naší kabiny vítězný pokřik. Ten ještě podložil Šantyk platem piv do kabiny. Po utkání jsme zůstali i ve větším počtu v hospodě na pivu a spokojeně rozebírali utkání.
Jsem rád, že se zatím scházíme v hojném počtu a já doufám, že to tak vydrží až do konce sezóny. Snažíme se to s Martinem střídat tak, aby si zahráli všichni. Jak už jsem poznamenal, ve Štítarech by určitě měli hrát Peca, Vlček a Kafka. Někteří jiní si zase odpočinou. Tohle snad všichni pochopíte vzhledem k tomu, kolik nás je.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři