logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

2.kolo IE Znojmo starší žáci - Mramotice 9-1 (5-1)

Góly - Pospíchal 3x, Stašková 3x, Chlubna, Blažíček, Moravec Z.,

sestava :

 Rehberger M. , Moravec J. , Doubek M. , Špaček B. , Kopečný J. , Raška V. , Blažíček J. , Pospíchal M. , Chlubna F. , Stašková A. , Moravec Z .
střídání : Nový , Rehberger T.

Už ve 4 min. Strašková nachází Pospíchala a ten pohotovou levačkou pod víko otevírá skore 1:0. V 6 min. Chlubna do proti pohybu brankaře zvyšuje na 2 :0. Ve 20 min. uniká hostující hráč a bez problému snižuje na 2:1 , ale ve 22 min. Špaček krásnou nahrávkou na Zdenka Moravca  , který zvyšuje skore na 3:1. Ve 24 min. kope Pospíchal rohový kop a dobře hrající Stašková zvyšuje na 4:1. Ve 29 min krásnou střelou ze 16 Pospíchal uklízí na 5:1.

Ve 2 půli až do 51 min. po mnoha nepřesnostech žádná branka nepadá .Až 52 min. Stašková nachází volného Blažíčka a ten bez problému zvyšuje skóre na 6:1. Hned v 53 min. po chybě naší obrany hosté snižují na 6:2. V 60 min. se ocitá sama Stašková ve vápně a dává na 7:2. V 62 minutě dobře hrající Pospíchal nachází opět Staškovou a ta hattrickem dává na 8:2 a v 66 min. Pospíchal prokličkoval obranou hostí a takéž hattrickem dává na konečných 9:2 . 70 min. rozhodčí píská konec.

řekli po utkání : Marek Pospíchal trenér

 Od začátku předváděli naši hráči výborný fotbal. Velmi dobře se jeví hráči kteří ještě minulý rok hráli v mladších žácích, hra měla velmi solidní úroveň a fotbalově se bylo na co se dívat.Myslím , že diváci kterých přišlo poměrně dost museli být spokojeni , až ve 2 půli jsme trochu polevily a soupeř nás trochu zatlačil , ale naše obrana je takřka k ničemu vážnějšímu nepustila.Z výsledkem jsme nad míru spokojeni a doufám , že v dobrých výsledcích budeme pokračovat.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři