logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

21. kolo Sparta Brno - IE Znojmo A 5-0 (2-0)

Branky: 14' Přichystal, 20'+47'+52' Ryšavý, 67' Lerch

Napsali na Jmfotbal

Sestavy:

Sparta Brno: Stehlík - Zavadil, Lerch, Ianosteac, Cenek - Ryšavý (62'Konečný), Cupák (72'Růžička), Presl, Makiš - Hlavinka, Přichystal (25'Wodecki)

IE Znojmo: Vítámvás - Kubošný, Šplíchal, Šťáva, Adámek - Horák, Ostrý, Železný (57'Černý), Škvařil - Kubále (46'Vašíček), Procházka (72'Dušek)

13.min. - domácí hráč prostrčil na mezi naše stopery zaběhnuvšího Přichystala, který na Vítámváse nevyzrál a ten ho vytlačil ze střeleckého úhlu a následnou střelu vyrazil mimo dosah naší branky.
14.min. - tentokrát byl ve vzájemném souboji úspěšnější Přichystal, když si naskočil na Makišův centr a hlavou nedal Vítámvásovi šanci - 1:0.
20.min. - na našem vápně jsou tři naši hráči u míče, ale jen se dívají, jak mezi ně vletí Ryšavý a umístěnou střelou zvyšuje na - 2:0.
27.min. - naše akce na soupeřově polovině, kdy Ostrý proniká do vápna a střelou podél domácího brankáře trefuje tyč, míč se odráží k osamocenému Šplíchalovi, který bohužel trefuje jen střed brány, kde stál připravený Stehlík.
34.min. - rychlý kontr našich do odkryté obrany, na Škvařilův centr ze strany si naběhl na zadní tyč Horák, bohužel v obrovské šanci míč netrefil.
41.min. - tečovanou střelu domácích vytáhl Vítámvás konečky prstů na roh, z jehož následného rozehrání přichází nebezpečná hlavička domácího hráče, ale Vítámvás ji skvěle kryl.
47.min. - špatná komunikace 3 našich bránících hráčů, míč se dostává k Ryšavému, který prostřelil našeho brankáře - 3:0.
52.min. - teď si slabší chvilku vybral Vítámvás a pro Ryšavého nebyl problém vstřelit svúj třetí gól - 4:0.
58.min. - skvěle jsme vyřešili útok 3 hráčů proti 2 domácím, bohužel Procházka sám před Stehlíkem trefuje druhou naši tyč v zápase.
67.min. - domácí zahrávají rohový kop, na který si naskočil nikým neatakován Lerch a hlavou zvyšuje na  - 5:0.
80.min. - Dušek skvěle vybojoval ve středu hřiště míč, posunul Ostrému, který pronikl do vápna a zpětnou přihrávkou našel Vašíčka, jehož střelu skvěle vytáhl Stehlík mimo svoji bránu.
88.min. - nebezpečnou střelu domácích vyškrábl Vítámvás do břevna naší brány, následně obránci odkopli míč do bezpečí.

T. Pěnkava - V dnešním zápase nás domácí převyšovali svojí kombinační hrou.Donutli nás k chybám a ty dokázaly přetavit v góly.Bohužel z našich brejků nebylo nic, dokázali jsme nastřelit pouze 2 tyče. Pětibrankový rozdíl ve skóre je pro nás krutý, ale domácí vyhráli zaslouženě.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři