logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

11. kolo - Hl. Mašůvky - IE Znojmo C - 3:6 (1:2)

Fotbalový areál Sokol Hluboké Mašůvky

Góly: 3x Dočekal, Holzbauer, Klaška, Mossmer Mar.

Sestava: Kotáb - Pavelka (c), Bulín (75. Pavlů), Klouda, Benda - Truhlář, Klaška, Mossmer Mar., Ostrý - Holzbauer (70. Rosecký), Dočekal (75. Blažíček).

Dnešní utkání se hrálo za sychravého, možná již dušičkového počasí. Pro nás začalo docela slibně, protože se nám dařila naše hra po zemi a soupeř zjevně nezachytil začátek utkání. Po několika náznacích se podařilo celkem brzy vstřelit první naši branku po tvdré střele Bendy, se kterou měl golman domácích problém a neudržel ji. Pro naše útočníky už nebyl problém míč dorazit do sítě. Do poločasu se nám podařilo ještě vstřelit druhou branku a vypadalo to na jednoznačné utkání, protože hru jsme měli vcelku pod kontrolou. V závěru se ale podařilo domácím snížit střelou, která před naším golmanem skočila a bohužel se ocitla v naší síti. To se stává i lépe placeným golmanům Tome...

Do druhého poločasu jsme si řekli, že by bylo dobré (jako vždy) hned v úvodu vstřelit ještě jednu branku a pojistit si tak vítězství. Naše plány se ale rozplynuly a domácí nás vyrovnávací brankou poslali z hrušky dolů. My jsme však nehodili flintu do žita a velmi rychle, opět po tvrdé střele z dálky obránce Bendy, kdy se s míčem nesrovnal domácí golman, jsme se dostali po dorážce do vedení na 3:2. Následovalo to, co by měl vidět náš přítel Kašel. Vůle a hlad po vítězství v našem věkovém průměru (odhadem bylo v mužstvu soupeře minimálně 5-6 hráčů, kterým by někteří z nás mohli být otcem) byla tak silná, že jsme neustálým tlakem a především návratem k naší hře po zemi, dobrou kombinací a důsledností dali další 3 góly a navýšili tak náskok na slibných 6:2. Navíc se v zápase dvakrát otřáslo domácí břevno. Domácím se pak ještě podařilo snížit a to na konečných 6:3 pro nás.

Pozn.: Vzhledem k velkému počtu vstřelených branek si bohužel nemohu vybavit jednotlivé autory gólů jak šli po sobě...

Hl-Masuvky-IE-C-21102012b

 

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři