logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

26.kolo IE Znojmo C - Šatov B 4-5 (2-2)

Góly: Pospíchal Marek 2x, Kalina Lukáš, Pěnkava Tomáš

Rozhodčí: Šplíchal Pavel (přesný a bez problémů)

Sestava

FK IE Znojmo „C“:

Kotáb – Pavlů, Železný Milan nejst., Burša, Klouda – Dočekal, Kalina, Bulín, Pavelka – Klaška, Pěnkava

(Pospíchal, Peca, Blažíček, Samek Jan, Doubek)

Věkový průměr 41,4.

Minulý víkend slavil narozeniny Mandelka, dnes to byl Bláža. Před utkáním nechal kolovat v kabině láhev kávového rumu, některým hráčům se to moc nelíbilo. Ale byli umlčeni většinou, která tento lahodný mok ráda ochutnala. A to je ještě třeba poctivě přiznat, že svoje narozeniny se spoluhráči neslavil Teo (hanbááááá!!!!!).

Po náročné přípravě se rozhodl nastoupit Darla, legenda oblekovického fotbalu. Spolu s Máslem byl jejich věk ve stoperské dvojici 118 let. Na výkonu obou hráčů to však nebylo znát. Chvíli však trvalo, než si Darla zyvkl na speciální kopačky, které mu byly ušity na míru pro toto utkání. Vydržel celý 1. poločas a jistě by zvládl celý zápas, ale vidina studeného občerstvení jej donutila vystřídat.

Soupeř již měl jistý postup do vyšší soutěže a tak se přijel fotbalem také pobavit. Slušně zaplněná tribuna se měla na co dívat, hráči „A“ týmu FK IE Znojmo uvítali tuto vzácnou příležitost přiučit se něčemu z fotbalových kouzel a myšlení od svých starších kamarádů. Jistě měli oči na vrch hlavy, když domácí tým kopal pokutový kop. Kalimero však penaltu rozehrál na Pěnu a ten už si věděl s míčem rady. V úmorném vedru jsme byli nakonec všichni rádi, že rozhodčí Šplíchal zápas ukončil. I když nějakou chvíli nastavil, chtěl, aby domácí vstřelili branku a utkání tak skončilo zaslouženou remízou. To se však nepodařilo.

Ohlasy po utkání se mi dnes nepodařilo získat, protože hned po skončení utkání začal nohejbalový turnaj, který byl součástí letní ukončené.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři