logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

26.kolo Chvalovice - IE Znojmo B 5-2 (1-0)

Branky: 14' Štajner, 51'+64'+90' Zifčák, 55' Vyorálek (100. gól Chvalovic tohoto soutěžního ročníku) - 57' Samek,
69' Mössmer z pen.

Sestava a řekli po utkání

Kotáb - Poláček(40' Holzbauer(46' Baláž)),Kalina,Doubek - Drmota,Doleček,Samek,Mössmer,Dušek -
Kubále, Vašíček

Řekli po utkání:
J. Ludvík - Sehráli jsme vynikající utkání. Myslím, že hlavně první půli jsme domácí zaskočili naším vysokým postavením a aktivní hrou a dostávali jsme je tak často do úzkých. Bohužel nás strašně trápila naše největší bolest a to finální přihrávka a neproměnění jasných šancí, tak místo abychom šli do kabiny jako vedoucí mužstvo, tak jsme zbytečně prohrávali. Druhá půle už nebyla z obou stran tak zodpovědná, hrál se velmi otevřený zápas se spoustou šancí na obouch stranách. Divákům se to muselo velmi líbit, protože šance se střídali jak na běžícím pásu a jediný rozdíl byl ve kvalitě zakončení, tam nás domácí jasně předčili. Nám uškodila naše vynucená střídání, ale jinak to byl z naší strany vynikající výkon. Před klukama smekám, protože šli do toho nebojácně a předvedli velmi skvělé nasazení, při kterém dost potrápili kvalitní a po zásluze postupující mužstvo.
Dnes nám chyběli někteří stabilní hráči a tak nastoupili od začátku 2 dorostenci (ještě další rok budou hrát za dorost), další naskočil od druhého poločasu, přesto tento mix mladých se zkušenými zvládl toto utkání s bravurou a pevně doufám, že si kluci uvědomí, že to sice bude dřina, ale potom se oni sami a ani náš klub se nemusí o budoucnost bát.

Ještě bych chtěl jednou všem touto cestou poděkovat za letošní sezónu. Samozřejmě vždy byly a budou nějaké problémy, ale celkově jsme vždy k sobě našli cestu a byli jsme schopni fungovat jako jeden tým.

Vím, že já sám jsem k vám někdy až moc kritický a "protivný", ale je to jen proto, že vím, že máte na víc a chci to z vás dostat, VY BANDO JEDNA.

Děkuji vám a užijte si tu chvíli volna od mých "keců". Hezké léto.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři