logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Závěrečné hodnocení sezóny A týmu mladších žáků

Závěrečné hodnocení sezóny A týmu mladších žáků trenérem Milanem Železným

Statistiky sezóny 2013/2014  

Celkem     14 zápasů   13 výher     1 remíza       0 proher           skóre   126 -20

Podzim   7 zápasů        6 výher     1 remíza      0 proher           skóre   51 -11

Jaro          7 zápasů      7 výher     0 remíza      0 proher           skóre   75 -9

Ve 14 utkáních jsme jen jednou remízovali ,což svědčí o vynikající sezóně, kterou mladší žáci předvedli. Hlavně pak 126 vstřelených branek napovídá o velké ofenzivní síle, kde se téměř o polovinu gólů podělila dvojice Pavel Havliš (32 gólů) a Marek Balík (32 gólů). Ovšem i v počtu obdržených branek jsme patřili k nejlepším.

Střelci- Havliš 32 gólů (16 Podzim + 16 jaro),Balík 32 gólů (8+24),  Pigl 11 gólů (3+8),  Soukup 10 (2+8),  Procházka 9 gólů (3+6), Železný Milan 7 gólů (5+2), Stašková 4 góly (4+0), Veselý Martin roč 2005 4 góly (0+4), Železný Petr 3 góly (0+3), Servít Š. 2 góly (2+0), Špalek J. 2 góly (2+0), Hega 2 góly (2+0), Holienka 2 góly (2+0), Koňařík 1 gól (1+0), Vystrčil 1 gól (1+0),Špalek Š. 1 gól (1+0), Poláček 1 gól (0+1), Wrana 1 gól (0+1),

Kluci v této sezóně udělali velký pokrok. Viděl jsem to v tréninku, kdy byla vynikající účast a všichni dělaly vše s velkým nadšením. V zimě nám hodně pomohl kvalitní halový turnaj v Ivančicích, kde jsme získaly hodně zkušeností od silných soupeřů. Pomohlo i to že vedení klubu nám umožnilo v zimě trénovat 2x týdně v hale. To se nám následně promítlo do jarních zápasů, kde jsme pak byli schopni ve druhých poločasech dominovat a měli jsme hodně sil i v závěrech utkání. Potvrdilo se to hlavně v posledním kole, kdy se hned po utkání čtveřice hráčů přesunula na utkání starších žáků a vydrželi běhat celé druhé utkání bez střídání (Havliš Pavel, Balík Marek, Servít Šimon, Železný Milan,) klobouk dolů před tímto jejich výkonem hlavně pak v úmorném vedru jaký v ten den byl. O tom že kluci v zimní přestávce skvěle trénovali, svědčí i fakt že jarní části jsme v 7 odehraných kolech měli skóre 51-11 a jen jednou jsme docílili dvouciferného výsledku a to 6 kole (16-0 Suchohrdly). Kdežto v jarní části jsme v 7 odehraných odvetách neprohráli ani jedno utkání a nastříleli hned v pěti posledních utkáních dvouciferný výsledek. Tedy kromě našeho B týmu a 1.SC Znojmo si všichni soupeři odvezli více jak 10 gólu na zápas. Na podzim bylo skóre 51-11. Na jaře 75-9.

Přeji si, abychom zůstaly i v příští sezóně v co největším počtu pohromadě,protože kluci vytvořili vynikající partu, která se v průběhu sezóny ještě více utužila. V příští sezóně se přesunuji společně s trenérem Klaškou do starších žáků a doufám, že se všichni opět uvidíme.

Velký dík patří bezesporu rodičům, kteří své kluky povzbuzovaly a zároveň pomáhaly s dopravou na jednotlivá utkání. Speciální poděkování pak patří mému trenérskému kolegovi v B týmu Danu Ondrovi, se kterým se mi výborně spolupracovalo a to jak po stránce trenérské tak hlavně po stránce lidské. Opravdu to byla bezproblémová a vynikající spolupráce. Toto všechno se následně promítlo i do našeho B týmu, který v sezóně udělal taktéž velký posun a hlavně všem jednotlivcům to hrozně moc pomohlo.

Závěrem bych chtěl říci,, Kluci pokračujte ve svých výkonech a hlavně na sobě pracujte tak jak doposud. Jinak Vám chci popřát klidné a pohodové prázdniny bez úrazů, užívejte si volna, dovolené a nečerpejte sílu a chuť do nové sezóny.

Trenér Milan Železný

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři