logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Podzimní hodnocení A týmu trenérem Tomášem Pěnkavou

Podzimní hodnocení KP muži APenkava 160x200

Po podzimní části jsme na  11.místě s 16 body a pasivním skóre 17:30.Je to zatím náš nejmenší bodový zisk v první půli soutěže,za dobu našeho působení v KP. Všechny výhry máme z domácího hřiště,kde jsme 4× vyhráli,2× remizovali a 1× prohráli. Z venku jsme 6× odjeli s porážkou a získali pouze dva body za remízy.

Hlavní příčinu vidím v tom,že jsme oproti jiným rokům dali pouze 17 branek a to je málo.Nejlepším střelcem je záložník Petr Železný se čtyřmi góly.Z útočníků dali po třech brankách Martin Procházka a Dan Kubále.Od Martina bych gólů čekal daleko víc,naopak Danovi trefy znamenali vždy body a to nastupoval většinou jako střídající hráč.Hodně nám schází branky Dana Černého,který neskóroval ani jednou(loni 6× podzim,5×jaro).Ani ostatní však moc branek nedali a to je pak znát.

Co se týká defenzívy a počtu inkasovaných 30 branek je to takový náš průměr. Samozřejmě bych tam chtěl vidět jiné číslo,ale hodně nám to pokazili dva zpackané zápasy v Kuřimi(4) a Ráječku(5).Celý podzim odchytal Luboš Vítámvás.Určitě je oporou,ale výkony by mohli být stabilnější.Na druhou stranu část podzimu nebyl zcela fit.Do obrany přišel Zdeněk Záviška,který do mužstva zapadl a odváděl solidní výkony,i když ke konci už mu docházeli síly,ale to se dalo po jeho delší pauze čekat.Doufám,že v zimě dobře potrénuje a jaro bude ještě kvalitnější.Co se týká dalších kluků,tak si myslím,že všichni mají na víc.Je pravda,že sestava nebyla ustálená a to jak vinou zranění,nemoci,školních a pracovních povinností,ale přesto si myslím,že se s tím měli vypořádat líp.U většiny je to otázka spíše psychiky a soustředění se na zápas celých 90 minut. Na jaře by to nemuselo stačit a to budou pod větším tlakem.

Pozitivní je,že se v některých zápasech objevili naši dorostenci a určitě nezklamali.Je jen na nich,jak budou pokračovat a jak se zapojí do zimní přípravy,která začíná 13.1.2015.

Všem členům našeho klubu bych chtěl touto cestou popřát pohodové vánoční svátky a v novém roce hodně zdraví,štěstí a fotbalové radosti.

Tomáš Pěnkava

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři