logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

Dohrávka 6.kolo Hevlín - IE Znojmo B 2-1 (1-0)

Branky: 32'..., 83' Szajko z přímého kopu - 75' Dufek

Sestava a hodnocení:

Kotáb - Kafka, Doválel(50' Dufek), Horák - Raška, Doubek, Bálka, Benda(57' Baláž) - Pavlík, Dušek, Poláček

Řekli o utkání Jarda Ludvík

Do utkání jsme vstoupili "neskutečným" způsobem. Přišli jsme ukázat jací jsme skvělí fotbalisté, ale bohužel to na domácí nefungovalo. Celý poločas jsme "odflákli". Bez pohybu, nasazení, snahy obětovat se pro mužstvo. To co předváděla čtveřice záložníků, to byla jedním slovem "nádhera". A když se k tomu přidá naše obrovská přednost a to je neschopnost náhrat komukoliv přesně, tak jsme mohli být šťastní, že jsme šli do kabiny jen s jednogólovou ztrátou. Pomohla nám přestávka, trochu jsme si vysvětlili, že tímto způsobem to nepůjde a druhá půle z naší strany byla úplně o něčem jiném. Domácí jsme zatlačili, byli jsme agresivní a důrazní a předváděli jsme to, co jsme měli hrát od začátku. Bohužel je pro nás obrovský problém přihrát si míč přesně...přiznávám na rovinu, že z některých kluků se mi chtělo brečet...a chce se mi pořád...Když už se nám podařilo vyrovnat a máme možnosti jít do konce do vedení, tak úplně nesmyslně faulujeme na našem vápně a pro zkušeného Szajka nebyl problém "vyméct pavučinu".
Dáváme šanci mladým, budujeme tým do budoucnosti, ale když to odfláknou tak jako dnes, tak to nemá žádný význam. Nikdo po nich nechce rozhodovat zápasy, ale splnit si povinnost, přijít na zápas a nějak to přežít do konce, to je i na mě moc...a ještě odpovídat a myslet si, jak jsou výborní a že se jim křivdí, to je úplná "nádhera".
Klaním se a děkuji starším ročníkům, že mají tuto hru tak rádi a že mají pořád chuť hrát, protože na ně se můžu vždy spolehnout. A i přesto, že jim to kolikrát taky nejde, mají zdravotní problémy, ale na zápas přijdou a na hřišti jedou na doraz.
Na rovinu se přiznávám, že já bych to nevydržel.
Jinak musím říci, že domácí mužstvo mě překvapilo. Když pominu jejich chování, tak nás jednoznačně předčili v chuti vyhrát. Jejich nasazení a přístup utkání rozhodl dnes o zisku tří bodů.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři