logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

22.kolo Moravský Krumlov B - IE Znojmo B 6:0 (2:0)

Branky: 7' ,21', 52', 67' ,78', 83'

Sestava a hodnocení utkání:

Kotáb - Kafka, Poláček(9' Čech), Horák - Pojer (78' Raška), Kubošný(62' Doubek), Fryš, Benda - Černý, Doválel, Pavlík

Dnešní zápas a výsledek byl pro nás krutý a zároveň milosrdný. Krutý za vynikající výkon v 1. půli a milosrdný za závěr, kdy nás domácí jednoznačně přehrávali a mohli a měli jsme inkasovat minimálně další 3 branky.
První půli jsme sehráli výborně, bohužel jsme dvakrát udělali na soupeřově polovině hloupou, lajdáckou, zbytečnou chybu a z rychlého protiútoku jsme vždy inkasovali, navíc při první brance se zranil náš klíčový hráč a to hrubě ovlivnilo zbytek zápasu. M.Čechovi děkuji, že obětoval zápas za "C" a šel nám pomoci, ale tento zápas byl na něho prostě moc. I tak jsme hráli výborně, ale když neproměníme ani samostatný únik, tak je to těžké a je velká škoda toho stavu po poločase, protože jsme sehráli v prvních 45 minutách vynikajicí partii a nezasloužili jsme si tento výsledek, rozhodla prostě lepší efektivita domácích. Před kluky jsem byl v poločase optimistický, ale věděl jsem, že je a bude zle. Ruda Kubošný hrál nemocný a po 30 minutách toho měl plné zuby, ale moc si vážím toho, že chtěl pomoci a udělal maximum. Bohužel jsem měl na střídání už jen 2 dorostence, kteří měli v nohách čerstvý zápas za dorost a tak jsem ho na hřišti nechal trápit do poslední možné chvíle, protože jsem věděl, že mi dorostenci nepomůžou, protože byli po svém odehraném zápase zákonitě tvrdí. Brzy jsme dostali třetí branku a pro nás bylo po zápase. Kluků mi bylo líto, neskutečně dřeli, ale když nemůžete vystřídat,...mladý Doubek chtěl, snažil se, ale byl totálně KO a nedivím se tomu,... tak prostě čekáte na konec zápasu.
Ale to je moje chyba, jsem zodpovědný za tým a nedokázal jsem si mužstvo připravit. Děkuji klukům, že mě v tom nenechali a zápas dohráli poctivě a do poslední minuty se snažili. Tento přístup a špatná koncovka domácích v závěru nás uchránila od většího debaklu.
Na druhou stranu dnes v našem týmu byli hráči, kteří týmu moc nepomohli, i když mají daleko na víc a bohužel se to opakuje už několikátý zápas, navíc mě mrzí ta "nesoudnost" a "nesoustředěnost" při jednoduchých a základních úkolech.
Chtěl bych touto cestou poděkovat ještě Honzovi a Evě Doubkovým, kteří pro fotbal žijí a kluky z dorostu mi přivezli a snažili se nám pomoci, místo toho, aby se v klidu podívali na hokejové utkání a užili si aspoň část volné soboty.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři