logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

15. kolo - Blížkovice B - IE Znojmo C 5:1 (2:1)

Branku hostí vstřelil Lattner Jan

Sestava IE Znojmo C: Kotáb – Benda Martin, Pavelka, Dohnal, Pavlů – Samek Jan, Bulín, Burša, Benda Libor, Truhlář (46. Blažíček) – Lattner

Trenér: Samek Jiří

K prvnímu jarnímu utkání jsme odjížděli pouze ve 12 lidech, někteří se omluvili, někteří se neomluvili. Věřím tomu, že na domácí utkání se nás sejde 20 a všichni budou chtít hrát…..

V dnešním utkání nás domácí hráči od začátku zatlačili, naše pozorná defenzíva a obrana odolávala do 25. Minuty, kdy se domácí ujali vedení. V následující minutě posunul Máslo hlavičkou míč na sprintujícího Laťase, ten udělal kličku brankaři a nezadržitelně skóroval (možná ještě teď obíhá hřiště v Blížkovicích s rukami nad hlavou….). Ve 43. minutě se domácí ujali vedení 2:1 z pokutového kopu (jasná penalta, nechápu, proč se Teo a Kódlik dohadovali s rozhodčím..). Prozíravý trenér Sam chtěl vývoj utkání otočit, proto posílil naši ofenzívu a místo zraněného Truhlika nasadil Blážu. V 50. minutě fauloval ve velkém vápně Herda, další penaltou domácí zvýšili svoje vedení na 3:1. Poté jsme otevřeli hru a snažili se skórovat. Beznadějně. Byli to domácí, kteří v 73. a 79. minutě přidali další branky. Za zmínku stojí, že v 68. minutě odstoupil Mara Dohnal, protože měl křeče v obou nohách. Zručný masér Sam jej však dal na lavičce do pořádku, takže se Mara v 76. minutě vrátil do hry. Zapojil se do útoku a zle zatápěl domácí obraně.

V hlasování televizních diváků byl nejlepším hráčem hostujícího týmu zvolen Pavlů Lubomír, který tak obdržel kazetu s nahrávkou svého skvělého výkonu. Při přebírání ceny Lupen slzel.

Další utkání hrajeme v sobotu na domácím trávníku s Olbramkostelem ve 12:30. Sraz na hřišti je v 11:30.

Sraz na hřišti je v sobotu v 11:30.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři