logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

12. kolo Tasovice - IE Znojmo dorost 1-3 (0-1)

Gól - Moravec J., Kordula, NemethČlánek obsahuje video (viz níže)

V utkání podzimu dokázali naši dorostenci po skvělém týmovém výkonu zvítězit na horké půdě vedoucího týmu Krajské soutěže  a přípravit je tak o jejich neporazitelnost.  Velká gratulace k tomuto parádnímu výkonu a výsledku !!!!!!!!!!!!!!!!

Sestava a hodnocení utkání

Kroupa J. – Moravec J.Doubek J.Rehberger T.Nemáš R. – Raška V.Kordula F.Fryš M.Švéda J.- Németh P.Žižka J.

Náhradníci:Blažíček J.Moravec Z.Pospíchal M.Bartůněk Z.Doubek M.

K utkání kola jsme zajeli na první tým tabulky do Tasovic, domácí mužstvo do tohoto kola neztratilo ani bod. Jeli jsme na tento zápas kompletní a dobře připraveni. V týdnu připravovali tým na zápas asistenti a odvedli dobrou práci. Zápas byl hodně vyhecovaný a ostrý.Vstup do zápasu nám vyšel na výbornou. Po standartní situaci jsme dokázali ve 3.min.dát branku.(Moravec J.).Zápas se odehrával především ve středu hřiště ale myslím si že na šance jsme byli lepší.Byla vidět s naší strany odhodlanost, bojovnost a velká vůle po vítězství.Kluci i když se nedařilo bojovali a plnili naše pokyny.Tímto stavem 0:1 skončil první poločas.

V kabině jsme probrali chyby a do druhé půle jsme šli bez změn v sestavě. Přestože jsme kluky upozorňovali na začátek druhé půle po naší chybě jsme dovolili soupeři vstřelit branku (49min).Bylo vidět na nás že se s tímto stavem nesmíříme a chceme dát gól. Následně došlo k prvnímu střídání Švéda J – (Blažíček J).bylo to oživení a po další standartce jsme vsítili druhou branku (Kordula F.),Tímto si myslím že jsme zápas měli pod kontrolou.Hráli jsme svoji hru a dokázali vsítit třetí branku(Németh P).Zápas se neobešel bez emocí a třem červeným kartám.Dvě na straně domácích a jedna z naší strany,ale konečný výsledek 1:3 je pro nás velkou výzvou abychom pracovali ještě více.Poděkování patří celému týmu za reprezentaci našeho oddílů.Co se týče jednotlivých hráčů Kuba Kroupa kluky podržel a Jirka Žižka i přes zranění odvedl neskutečný výkon.

Kluci ale z hrušky dolů máme ještě jedno utkání a tím to musíme potvrdit.

TRENÉR:LATTNER JAN

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři