logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

IE Znojmo mladší žáci - Stařeč 3-2 (1-0)

Střelci : Pintera Kryštof  1x , Ondra Matěj  1x , Koňařík Dominik  1x .

V sobotu 28.března 2015 se naši mladší žáci utkali v přípravném zápase na umělém povrchu - hřiště Jevišovice.

Sestava a hodnocení utkání

Dušek Patrik , Peřinka Martin , Nguyen Martin , Ondruš Jan , Svoboda František , Benda Dominik , Pintera Kryštof , Ondra Matěj , Koňařík Dominik , Klajmon Jakub , Herman Jan , Nguyen Jiří .

Tohle přípravné utkání mělo prověřit  naši zimní přípravu a zároveň vyzkoušet některé nové hráče,kteří se v nedávné době připojili k našemu kádru mladších žáků. Průběh prvního poločasu byl po celou dobu na obou stranách dosti vyrovnaný.Šance na vstřelení úvodní branky byli téměř stejné jak na naší straně tak i na straně soupeře,ale nám štěstí přálo o trochu více a do konce prvního poločasu se nám podařilo ve dvacáté minutě  vstřelit první gól.Druhý poločas se odehrával v podobném scénáři,ale stále jsme si před soupeřem drželi náskok jedné branky,který se nám podařil v třicáté sedmé  minutě navýšit na rozdíl dvou branek.Soupeři se sice podařilo náš náskok snížit,ale i tak jsme dokázali tenhle zápas dotáhnout do vítězného konce. Byl to vyrovnaný a velmi dobrý zápas a doufám, že si naši hráči z něho odnesou nové zkušenosti,které využijí v dalších zápasech.

V nejbližších dnech nás ještě čekají dvě přípravná utkání z mužstvem Dyjákovic ,které budou naší poslední prověrkou před nastávající jarní sezonou.

Trenér Daniel Ondra

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři