logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

10.Kolo Horní Kounice – IE Znojmo ml.žáci 2-4 (2-2)

Góly - Peřinka Martin  2x , Šula Jaroslav  1x , Ondruš Jan  1x .

Sestava a hodnocení utkání

Dušek Patrik , Vystrčil Štěpán , Peřinka Martin , Servít Šimon , Svoboda František , Nguyen Martin , Ondruš Jan , Koňařík Dominik , Šula Jaroslav , Nguyen Jiří , Ondra Matěj , Benda Dominik , Pintera Kryštof .

Desáté kolo nám zahájilo jarní část sezony na hřišti v Horních Kounicích. Úvodní část prvního poločasu nám vyšel,do dvacáté minuty,kde jsme soupeřovi vstřelili dvě branky.Vypadalo to nadějně. Ale pak jsme nadělali pár chyb a soupeř toho využil. Do konce poločasu dokázal srovnat. Od začátku druhého poločasu jsme začali na soupeře tlačit a vytvořili jsme si pár pěkných šancí na vstřelení branky, bohužel všechno šlo těsně 

vedle soupeřovi branky. I domácí měli pár šancí při kterých nám, nejednou zatrnulo, ale na štěstí i oni měli vychýlenou mušku. Ve čtyřicáté minutě jsme si vytvořili před soupeřovou brankou tlak a podařilo se nám vstřelit vedoucí gól. Tahle vstřelená branka nás znovu povzbudila, doslova nakopla. Hned to bylo znát. Kluci se více soustředili na hru a taky daleko častěji stříleli. Osm minut před koncem jsme vstřelili soupeřovi důležitou branku, která nás dostatečně zklidnila. Náskok dvou branek se nám podařilo uhájit až do samotného závěru utkání. Bylo to důležité a zasloužené vítězství. Díky celému mužstvu.

Dobrý vstup do jarní části, tři body jsou doma.

Trenér : ONDRA Daniel  ;-)

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři