logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

3.kolo Mladší přípravka

 Ve třetím kole Okresního přeboru hrála naše mladší přípravka ročník 2006 a mladší na domácím hřišti. Zde sehrála dvě utkání a připsala si v nich jeden bod za remízu.

2-kolo-ie-mini

Sestava, výsledky a hodnocení turnaje

 Sestava

Vystrčil Jan 06, Kaidl Lukáš 07, Nquyen Petr 07, Voldřich Marek 06, Matoušek Lukáš 06, Marek Brzobohatý 07 , Prycl Filip 07, Veselý Martin 07, Jakub Mikulášek 06,        Trenéři Milan Samek a Luboš Kaidl,

IE Znojmo-Hrušovany   4:4

Góly -,Prycl 3, Voldřich 1,

IE Znojmo-Prosiměřice    2:8

Góly - Voldřich, Matoušek ,

Hodnocení turnaje Milan Samek trenér

V prvním zápase proti Hrušovanům jsme vstoupili do zápasu výborně a hned z prvního útoku se ujali vedení. Bylo to bojovné utkání. O chvíli později jsme zvýšili na 2-0. Soupeři se podařilo snížit a v poločase byl stav utkání 3-1. Ve druhé půli jsme udělali několik chyb v rozehrávce. Nedařila se hlavně Honzíkovi Vystrčilovi v brance. Soupeř zápas otočil a dokonce se ujal vedení 4-3. V závěru utkání si naši kluci vytvořili drtivý tlak a měli spoustu šancí, nastřelili jsme dvě břevna a několik zákroků předvedl hostující gólman. Zasloužené ho bodu jsme se dočkali v posledních vteřinách utkání, kdy se trefil Marek Voldřích a vyrovnal na konečných 4-4.

Ve druhém utkání byl soupeř silovější a měl více brankových příležitostí, které dokázal využít. Naši kluci se snažili, ale bohužel to stačilo jen na dva góly. Hlavně ten druhý, který vstřelil Lukáš Matoušek byl parádní, kdy se pohotovou a tvrdou střelou ze střední vzdálenosti trefil k tyči.

Dnes kluci bojovali, ale bylo vidět že, jsme hráli proti silovějším a větším klukům než tomu bylo v prvním kole v Tasovicích. První utkání bylo výborné a dramatické mělo výborný náboj a určitě se muselo líbit všem aktérům. Na závěr turnaje si kluci zastříleli pokutové kopy.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři