logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

5.kolo Dobšice – FK Znojmo 6:0 (2:0)

Branky: 38´+ 70´ A. Stehlík, 40´+ 51´ Záruba obě z pen., 77´Princ, 80´Čapoun

Sestavy a hodnocení utkání

Dobšice:

Burda – Záruba, Zajíc(74´ Nováček), Princ(81´ Šuba), Stehlík Aleš, Stehlík Petr (72´Neužil), Čapoun, Procházka, Virgler(61´ Čermák), Kolman, Syrový (86´ Bitala)

FK Znojmo:

Kotáb – Kafka, Veselý, Dufek, Ostrý, Procházka, Bálka(74´ Doubek), Dušek(78´ Mössmer), Karban(63´Kubošný), Vašíček(74´Samek), Németh(61´Burda)

Hodnocení utkání, trenér Jarda Ludvík:

Výsledek utkání hovoří za vše. Můžeme se na to dívat jak chceme, hledat důvody této vysoké porážky všude kolem sebe, ale nesporná pravda je, že domácí dali 6 branek a my žádnou. Myslel jsem a hlavně jsem věřil, že když kluci zopakují výkon z předešlého kola, tak zde uspějeme, ale bohužel jsme ho nezopakovali. Z naší strany bylo od některých málo agresivity, obrovská spousta nepřesností, nebyli jsme schopni si nahrát ani ty nejjednodušší míče…v tomto nás domácí obrovsky předčili. Prostě neskutečný, ale naprosto zbytečný psychický blok u spousty hráčů. Tento hrozivý výsledek je ostuda, která jde plně na moji hlavu a jsem si toho vědom. Podcenil jsem předzápasovou přípravu, když jsem klukům věřil, že víme co chceme, že jsme na jedné lodi a hlavně, že jsme na začátku změn - výsledky teď nejsou důležité, uklidněte si, užívejte si hru a ono to přijde, jen to chce čas, vždyť 7 lidí hrálo na jaře OP…Můj úkol je toto klukům vysvětlit a nedaří se mi to. Prostě vlezeme na hřiště a „posereme“ se z první špatné přihrávky. Spousta lidí, která hrála minulé kolo výborně, dnes nebyla ani poloviční a v tom jsem prostě selhal! Heslo „důvěřuj, ale prověřuj“ je prostě k nezaplacení.  Ale co mě mrzí nejvíce, není výsledek, ale to jak jsme se na hřišti ve druhé půli chovali, to je pro mě obrovské zklamání. Toto mě opravdu vadí. Je to hlavní věc, která nás bolí, odvádí od pozornosti na hřišti a to velmi výrazně. Martin Veselý dostal po roce a půl šanci a vydržel být v klidu poločas a strhl potom svým chováním další hráče. Navíc jeho chování hrubě ovlivnilo třetí banku. Myslel jsem, že si bude této šance více vážit, herně nezklamal, to v žádném případě, ale jeho chování hrubě ovlivnilo další hráče, úplně jsme vypadli ze zápasu a připadal jsem si místy, jak někde na trhu. Jestli se kluci takto chcete chovat dále, tak pokračujte, ale prosím někde jinde. Můžu vám říci, že jste mě dost zklamali a opravdu zacloumali tím, že jsem vám věřil… …..“jsem rád, že jste si ulevili, ale prohráli jsem 6:0“…..

Teď je na každém z vás, aby jste si některé věci uvědomili – neřešte nic kolem sebe, neřešte ostatní, ale jen sebe. Každý musí myslet jen na svůj výkon, své chování a pokusit se to vyhodnotit spravedlivě.

Čeká nás další zápas, další těžký soupeř a bude jen na nás, jak dopadne. Nikdo jiný nám ho nevyhraje, nikdo jiný nám ho neprohraje.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři