logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

12.kolo FK Slatina – FK Znojmo A 4:1 (2:1)

 Branky: 11´ Klimeš z pen., 39´ Žáček, 61´ Chalabala, 88´ Mudruněk – 44´ Doubek

Sestavy a hodnocení utkání:

Slatina:

Petrík – Nedoma, Shromáždil (84´Moravec), Žáček, Michalec, Cimbálník (74´Mudruněk), Unzeitig, Nos, Koš, Chalabala, Klimeš (88´Kodras)

Znojmo:

Papai – Kafka, Kubošný, Bálka, Ostrý, Doubek (81´Samek), Fryš (65´Dušek), Dufek, Németh, Procházka, Vašíček (71´Železný)

Trenér Jarda Ludvík

Konečný výsledek dnešního utkání je opět hrozivý a něco tady vysvětlovat nemá opravdu cenu, protože kdo to utkání osobně neviděl, tak stejně neuvěří.

Pokud se nedokážeme soustředit celý zápas, pokud budeme pořád dělat hrozivé a naprosto zbytečné individuální chyby, tak budeme za tyto chyby nadále trestáni brankami. Jestli stále nedokážeme změnit svoje myšlení a svůj přístup ke hře kolem a uvnitř vápna, tak branky střílet nebudeme. Nedokáži pochopit, jak rozdílná dokáže být naše hra na soupeřově polovině proti naší hře v blízkosti a uvnitř vápna…proto toto utkání dopadlo jak dopadlo. Stejně jako předešlé…     To je hlavní problém, který toto mužstvo má a který nechce změnit. V tomto prostoru opustí všechnu tu cestu, chuť a dřinu, kvůli které se tam dostali a začnou si dělat to svoje, protože oni jsou fotbalisti a nepotřebují radit. Nemají důvod se pořádně soustředit a svoji hru zjednodušit. Strašně mě to mrzí, že mně v tomto případě nerozumí, ale asi jim to nedokáži vysvětlit. Ale třeba mě jednou pochopí, či snad dokonce poslechnou a já tomu prostě věřím. Věřím tomuto mužstvu! Ale o mou víru vůbec nejde, jde jen o to, aby kluci věřili v sebe, hlavně aby věřili v sílu svého kolektivu. Fotbal je kolektivní sport a všichni v týmu se navzájem potřebují. Takže nejde o to, že někdo udělá chybu a dostaneme z toho branku, nejde o to, že někdo nepromění tutovku a nevstřelíme tak branku.  Jde jen o to, pochopit….“ MY jsem udělali chybu, MY jsme neproměnili tutovku“ a jestli se ještě něco stalo, tak za to můžeme MY“. Pokud se nám nepodaří zvládnout toto těžké období tímto přemýšlením, tak nemáme šanci. A toto si musí každý uvědomit sám za sebe.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři