logo fb 100x

Fotbalový klub Znojmo

Oficiální stránky klubu


www.fkznojmo.cz

21.kolo SK Žebětín – FK Znojmo A 1:0 (0:0)

Branka: 70´ Kocman

Sestavy a hodnocení utkání

SK Žebětín:

Hradec – Buček, Bodeček, Cihlář (87´ Kohoutek), Bílý, Vencl, Kocman, Vašenda (59´ Pavlík), Fukar (66´ Kabeláč), Kratochvíl (83´ Ingr), Hejlek

FK Znojmo:

Vítámvás – Ostrý, Kafka, Kubošný – Dušek, Procházka (84´ Doubek), Zimek, Dufek – Burda (73´ Paseka), Železný (63´ Svatoš), Németh

Trenér Jarda Ludvík

Je až neskutečné, jaký jsme zase dokázali prohrát zápas. Obrovsky nám chybí vepředu zdravé sebevědomí, nikdo nechce vzít na sebe odpovědnost „zakončovatele“ a když už k tomu někdo sebere odvahu, tak provedení je „zbabělé“, je vyloženě na hráčích vidět, jak si nevěří a potom to taky tak vypadá. Dnes jsme něco změnili a kluci to dokázali v první půli 100% dodržovat. Plynula z toho hra na jednu bránu, kdy jsme domácí málokdy pustili na naši polovinu a sami jsme si vytvořili velký tlak, plný přečíslení a šancí. Na to jak jsme domácí mužstvo naším výborným výkonem přehráli, mělo být po první půli rozhodnuto o vítězi zápasu. Bohužel nedokážeme dát branku z ničeho, my ji většinou nedokážeme ani trefit a ještě raději místo zakončení hledáme spoluhráče, je vidět jak se toho už bojíme a v hlavách máme takové „raději ať to netrefí ten druhý“. Je to velká škoda, kluci si to mají užít, být hladoví po vstřelení branky, ale ta deka na nich prostě leží.

Druhá půle už byla vyrovnaná, my jsem pod dojmem skvělé první půle už nechtěli úplně dodržovat to co fungovalo a pustili jsme domácí více do hry. To je další problém tohoto mužstva, nedokáže se změnit a i když vidí, že něco funguje, tak pořád převažuje nad zodpovědností za mužstvo, výsledek a ochotou se obětovat úspěchu, takové krásně vystihující slovo „Já“. Byli tam i dva další faktory, které dopustili vyrovnanou hru ve druhé půli a to vynucené střídání, kdy nám obrovsky uškodil odchod Železného a to, že ve druhé půli jsme dlouhé pasáže hry hráli často bez Procházky, který dostal několikrát naloženo a buď se dával dlouho dohromady za postranní čárou nebo se otřesený na hřišti nedokázal nějakou chvíli vrátit do zápasu. Ale i přesto byl výsledek zápasu otevřený a měli jsme ho dotáhnout do vítězného konce, ale domácí nám dali krásnou lekci z produktivity. To je obrovská škoda, za takový výkon jsme si tento výsledek nezasloužili. Ale fotbal se hraje na branky a tu jedinou vstřelil dnešní soupeř, takže 3 body zůstávají po právu na jeho domácím hřišti.

Klukům se opravdu toho moc nedá vytknout, za svůj výkon a přístup k zápasu zaslouží poděkování. Pevně věřím, že ten strach a smůlu při šancích prolomíme a naši mladí útočníci se ve zbytku sezóny otrkají a tyto zkušenosti zúročí v dalších sezónách.

Sdílejte tento článek:

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Pamatujete?

Přihlašovací formulář hráče

Zápisy o utkání...

prihlaseni isfacr

Najdete nás na Facebooku

Projekt Oranžové hřiště

Nadace CEZ 260x

Náš klub je zapojen do projektu Oranžové hřiště.
Děkujeme nadaci ČEZ

Hlavní partneři klubu

logo nsa

Logo Mesta Znojma

logo obec ns 200x

Obec Nový Šaldorf - Sedlešovice

logo jmk 250x

Naši sponzoři